Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008

f.c.Kardistan Vs Παλτά

Μεγάλη εμφάνιση!!!

Ισοπεδωτική ήταν η f.c.Kardistan για πρώτη φορά φέτος, αν και δεν ήταν μεγάλο το σκορ, κερδίσαμε 5-2 τα Παλτά. Παρόλα αυτά έγινε από πλευράς μας ένα πολύ καλό παιχνίδι, με έναν καλό αντίπαλο. Μορφή (mvp) του αγώνα ο Κώστας! (όπως ψηφίστηκε από τα μέλη της ομάδας)ο οποίος σημείωσε τρία γκολ, και ήταν ο καθοδηγητής της ομάδας σε άμυνα και επίθεση! Οι Τζουάνας και Angelo τρέλαναν με τις επιδέξιες κινήσεις τους αντιπάλους και σημείωσαν από ένα γκολ, ενώ άσφαιρος έμεινε για ακόμα μια φορά ο Mula! Εγώ ως τερματοφύλακας έκανα ένα καλό παιχνίδι νομίζω, (αν και δεν μου αρέσει να σχολιάζω την απόδοση μου). Αν υπάρχει οιαδήποτε διαφωνία με αυτά που αναγράφονται στο σχολιασμό του αγώνα μπορείτε να κάνετε τα δικάσας σχόλια.

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2008

f.c.Kardistan Vs Ρέθυμνο

Δεν αντέχεται το 50-50!”

Σπάνιο το αποτέλεσμα του αγώνα, όχι γιατί μπήκαν λίγα γκολ, αλλά γιατί το παιχνίδι έληξε ισόπαλο! Και τι να κάνεις ; Αυτά έχει η ζωή… Ας περάσουμε στα του ματς! Πολύ καλή η απόδοση όσων αγωνίστηκαν, αλλά είχαμε ένα μικρό προβληματάκι…στο σκοράρισμα! Έλειπαν και οι βασικοί μας επιθετικοί και αναγκάστηκαν όλοι οι υπόλοιποι να περάσουν από αυτή τη θέση! Τελικό σκορ 3-3, Με το Τζουάνα να παίρνει την ομάδα στις πλάτες του σκοράροντας και τις τρεις φορές!!! Συμμετείχαν επίσης οι Mula, Κώστας, Άλκης, Γιώργος Μπ. Επόμενος αγώνας την πέμπτη 30 Οκτωβρίου!

Καλή παρέλαση να έχουμε εως τότε!


Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2008

f.c.Kardistan Vs Κουβάδες

Νίκη ! ! !

Επιτέλους! Μετά την ντροπιαστική ήττα της πρεμιέρας, η δεύτερη αγωνιστική βρήκε την f.c.Kardistan αντιμέτωπη με τους κουβάδες… και 8-1! Καλή απόδοση για όσους αγωνίστηκαν, θα χρειαστούμε ένα με δυο παιχνίδια ακόμα για να "δέσουμε" σαν ομάδα. Σιγά σιγά , όλα θα γίνουν! Το σερί μόλις ξεκίνησε…

Αγωνίστηκαν Angelo (4), Mula (2),Τζουάνας (2), Κώστας, Γιώργος Μπ.

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2008

f.c.Kardistan Vs Ακαδημαϊκοί

Καλή αρχή…

Μετά από ένα κουραστικό καλοκαίρι, αρχίσαμε να παίζουμε πάλι μπαλίτσα, (να προσπαθούμε να παίξουμε τουλάχιστον) γιατί αυτό που είδαν τα ματάκια μου σήμερα μόνο ποδόσφαιρο δεν ήταν. Πρεμιέρα με τόσο βαριά ήττα δεν ξαναθυμάμαι,0-11 χάσαμε! Μπράβο μας! Σύνθεση ομάδας δεν λέω… για να μην εκθέσω… Την επομένη πέμπτη ελπίζω να είμαστε καλύτεροι από σήμερα, γιατί σας προειδοποιώ, θα παίξω μέσα!!!