Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

f.c.Kardistan Vs Oranje

"Crash test και μαραμένες τουλίπες..."

Αγώνας για γερά νεύρα ήταν αυτός που διεξήχθη τη περασμένη Τρίτη για την f.c.kardisrtan. Ένα δυνατό τεστ με μια από τις πρωτοπόρους του Πρωταθλήματος, την ομάδα τον Oranje. Η σύνθεση της f.c.kardisrtan ήταν η κλασική, μετά από δυο αγωνιστικές αλλαγών, ο Γιώργος κάτω από τα δοκάρια, Bill και Mula στην άμυνα και Angelo με Μαχμούντ στην επίθεση.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την f.c.kardisrtan, μιας και βρέθηκε να προηγείται πολύ γρήγορα με 2-0 αλλά το σκηνικό άλλαξε άρδην γρήγορα. Ο κατά τα άλλα φοβερός Μαχμούντ αδράνησε σε δύο στημένες φάσεις των αντιπάλων και έδωσε την ευκαιρία στους Oranje να ισοφαρίσουν. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, το σκορ διαμορφώθηκε στο 4-3 υπέρ της f.c.kardistan.
Μετά την ολιγόλεπτη ξεκούραση, οι δύο πρωτοπόρες ομάδες του ομίλου βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να διεκδικήσουν την πολυπόθητη νίκη. Κάποια στιγμή, τα νεύρα μεταξύ του Bill και του αρχηγού των Oranje έκαναν τον ρέφερι Βασίλη να μοιράζει κίτρινες κάρτες εκατέρωθεν και να συστήνει ψυχραιμία. Λίγα λεπτά πριν το τέλος κι αφού ο Angelo εκμεταλλεύθηκε άψογα την ασίστ του Γιώργου (!!!), το ματς φαινόταν να οδεύει προς την ισοπαλία. Οι αντίπαλοι άρχισαν να εκνευρίζονται επειδή δεν τους έβγαιναν τα σουτ, η f.c.kardistan έκανε τακτικά πολύ καλή προσπάθεια και έτσι φτάσαμε στο νικητήριο γκολ. Ο Bill έκλεψε την μπάλα, ο "capitano" την κατέβασε άψογα και την κατάλληλη στιγμή έβγαλε την κάθετη για τον "bomber" Angelo. Αυτός πλάσαρε ιδανικά στην κίνηση και έγραψε το τελικό 6-5, νίκη που φέρνει τους Καρδιτσιώτες μόνους στην πρώτη θέση.

Τα γκολ σημείωσαν οι Μαχμούντ(2) και Angelo(4).

Να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά η f.c.kardisrtan αγωνίστηκε στις 11.00 μ.μ., με αποτέλεσμα ο αγώνας να ξεκινήσει Τρίτη και να τελειώσει Τετάρτη. Συγγενείς και φίλοι των παικτών της f.c.kardisrtan σάστισαν όταν έμαθαν την ώρα διεξαγωγής του αγώνα... 
Την Τετάρτη ο μόνος που την "πάλευε" ήταν ο απεργός Μαχμούντ!
Στα εξωγηπεδικά νέα, ο "capitano" εθεάθη να πίνει καφεδάκι την Παρασκευή στον Βόλο μαζί με τον πιστό Βάσκο Ιραόλα
Ο Μαχμούντ συνεχίζει για το 80ο μεταπτυχιακό δείχνοντας το υψηλό μορφωτικό επίπεδο των παιχτών της f.c.kardistan.

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Angelo.

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

f.c.Kardistan Vs Besançon

"Διαφορετική διάταξη, επιστροφή στην αγαπημένη συνήθεια..."

Αγώνας που παραπέμπει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση διεξήχθη την Τρίτη ανάμεσα στην βάσκικη f.c.kardistan και την γαλλική Besançon. Ο Angelo απουσίαζε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι (αυτή τη φορά για επαγγελματικές υποχρεώσεις) και την θέση του πήρε ο Τζουάνας, κάνοντας την επανεμφάνιση μετά από καιρό.
Την πρωτοβουλία των κινήσεων όπως και την κυκλοφορία σε όλο το ματς, την είχαν οι παίχτες της f.c.kardistan. Στο πρώτο ημίχρονο το σκορ παρέμενε ρευστό (3-2), αλλά η διαφορά μεγάλωσε φυσιολογικά στην επανάληψη. Με τον "capitano" σε μεγάλα κέφια και απελευθερωμένο στη φυσική του θέση, είδαμε πολύ ωραίες φάσεις καθώς και ο Μαχμούντ ήταν πολύ κινητικός. Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι ο Bill σημείωσε σπάνιας αμπαλοσύνης αυτογκόλ, αλλά αμέσως μετά το διόρθωσε σκοράροντας με βολίδα στο αριστερό "γάμα". Ο Τζουάνας στις λίγες φορές που προωθήθηκε κατάφερε και έδωσε λύσεις στο σκοράρισμα κι έτσι φτάσαμε στο τελικό σκορ 11-5 με την f.c.kardistan να επιστρέφει στις νίκες.

Τα γκολ σημείωσαν οι Mula(3), Bill(3), Τζουάνας(2) και Μαχμούντ(3), δείχνοντας τον ισορροπημένο πλουραλισμό στην επιθετική λειτουργία της ομάδας. Επόμενο ματς την Τρίτη 19/02 στις 23:00 και όποιος αντέξει με το κρύο και την προχωρημένη ώρα.

Mvp μετά από "αντικειμενικότατη" ψηφοφορία αναδείχθηκε ο "capitano" Mula.

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

f.c.Kardistan Vs Ultras (2ος γύρος)

"Κακός δαίμονας..."

Για δεύτερη φορά τέθηκαν αντιμέτωπες δύο από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου. Στο πρώτο ματς λίγο πριν τις γιορτές, οι Ultras είχαν κερδίσει με το εμφατικό 10-2 αναγκάζοντας τους Καρδιτσιώτες στην μοναδική τους ήττα.
Χωρίς τον Angelo ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από δηλητηρίαση και με τον Doctor να παίρνει την θέση του, το πρώτο ημίχρονο ήταν ονειρικό για την f.c.kardistan. Παίζοντας πανέξυπνα και με φοβερή αλληλοκάλυψη, οι παίχτες της προηγήθηκαν με 4-1 και θα μπορούσαν να διευρύνουν το σκορ. 
Στο δεύτερο όμως ημίχρονο, το σκηνικό άλλαξε άρδην. Ο "μαλλιάς" των Ultras άρχισε να σκοράρει από παντού με βολίδες που ήταν αδύνατο να πιαστούν από τον Γιώργο. Τακτικά έγιναν λάθη κυρίως στο αμυντικό κομμάτι, ενώ ο Μαχμούντ έκανε συγκλονιστικό παιχνίδι αλλά ήταν λίγο άτυχος στην τελική προσπάθεια. Μια βδομάδα πριν, ήταν η f.c.kardistan που γύρισε το ματς. Σε αυτόν τον αγώνα, το σενάριο επαναλήφθηκε αλλά αντίστροφα. Από 4-1 υπέρ των "Βάσκων", το ματς έληξε 5-7 για τους Ultras. Δεν πρέπει να πτοούμαστε όμως, πάμε γερά ώστε να διατηρηθούμε στην πρώτη θέση του ομίλου.

Τα γκολ σημείωσαν οι Μαχμούντ(2) και Bill(3).

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Μαχμούντ (που ταλαιπώρησε ουκ ολίγες φορές την αντίπαλη άμυνα.)

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

f.c.Kardistan Vs Κονιόρδοι

"Μαγική ανατροπή"

Κρίσιμο ματς στην υπόθεση πρωτιά διεξήχθη την προηγούμενη Τρίτη ανάμεσα στην f.c.kardistan και τους Κονιόρδους. Οι Καρδιτσιώτες  πρωτοπόροι του ομίλου τέθηκαν αντιμέτωποι με την ομάδα που φιγουράριζε στην 3η θέση και υπό προϋποθέσεις, θα μπορούσε να φτάσει και στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η πλέον κλασική σύνθεση για την f.c.kardistan στο ντέρμπι με τους Γιώργο κάτω από τα γκολπόστ, Mula σε ρόλο "μαέστρου", Μαχμούντ και Bill στο κέντρο και Angelo σε ρόλο εκτελεστή. Το πρώτο ημίχρονο, αν και μοιρασμένο, έληξε με τους Κονιόρδους να προηγούνται με 4-2. Κύριο χαρακτηριστικό τα στιγμιαία λαθάκια που κόστισαν και γκολ, όπως το ανούσιο πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Μαχμούντ και το σουτ φάβα που έπνιξε ο Γιώργος.
Στην επανάληψη μόνο μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο, κι αυτή δεν ήταν άλλη από την f.c.kardistan. Με εμφάνιση επίδοξων πρωταθλητών, οι "αυτονομιστές" έφεραν το ματς τούμπα και πανηγύρισαν μεγάλη νίκη με τελικό σκορ 7-5. Ο Bill σκόραρε 3 φορές, αλλά το ζουμί ήταν τα δύο γκολ που πέτυχε με σουτ "όλο μίσος" από μακρινή απόσταση. Ο Angelo πρόσθεσε άλλα τρία τέρματα και σίγουρα βρίσκεται στους top κανονιέρηδες του πρωταθλήματος. Το άλλο γκολ σημείωσε ο Μαχμούντ, ενώ αρχηγική εμφάνιση έκανε ο "capitano" Mula. Ο Γιώργος σταθερότατος στο β ημίχρονο, είχε και την τύχη μαζί του σε δύο περιπτώσεις που η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι.

Όπως καταλαβαίνουν οι αναγνώστες, τα παλικάρια από την Καρδίτσα έκαναν εντυπωσιακή εμφάνιση και εδραιώσανε την πρώτη θέση στον όμιλο. Φανταστικό κλίμα και στα αποδυτήρια, με το ραντεβού για φαγητό να μετατίθεται για επόμενο αγώνα. Τελεία και παύλα, Kardistan είσαι κ...α! Όσο για την αντίπαλη ομάδα των Κονιόρδων, είναι κρίμα να ζορίζονται απλώς επειδή έχασαν και να πηγαίνουν στις τελευταίες φάσεις σαν "δρεπανοφόροι καμικάζι".

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε o Bill.