Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2008

f.c.Kardistan Vs Τσακάλια


Πρώτο post της προκοπής για το blog, η ομάδα…(ο θεός να την κάνει…)f.c.Kardistan παίζει στο τουρνουά 5Χ5 στο Πάρκο Γουδίου (πρώην ΠΑΡΚΟ ΣΤΡΑΤΟΥ),πολλά λέω…θα μπω κατευθείαν στο ψητό…

Σήμερα λοιπόν παρασκευή η ομάδα έδωσε το 14 παιχνίδι (και τελευταίο για τη φάση των ομίλων) , όπου με αντιπάλους τα «Τσακάλια» (που δεν είχαν δόντια) σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι…κέρδισε 5-4.Η ομάδα κατέβηκε με «περίεργη» σύνθεση, καθώς εξεταστικές, δουλειά, μακροχρόνια προβλήματα τραυματισμών έβαλαν τον γενικό αρχηγό της ομάδας σε σκέψεις…ROTATION είπε…οχ…(απάντησα) αλλά τελικά συμφώνησα…δεν έχουμε να χάσουμε και τίποτα…το rotation έγινε χρησιμοποιώντας τους Payaso και τον Mikolito οι ‘’μόνιμοι’’ παίχτες που χρησιμοποιηθήκαν ήταν οι Τζουάνας,Bill καθώς και εγώ.

Ξεχώρισε με την απόδοση του μόνο ο Τζουάνας που σημείωσε και τέσσερα από τα πέντε goal για τους f.c.Kardistan (μείον…η άστοχη εκτέλεση penalty τη στιγμή που το σκορ ήταν 1-1…πάλι καλά που ήρθε η μπάλα πάνω του και το έβαλε στην επαναφορά…),για την ιστορία, το goal που απέμενε το έβαλε ο Bill...

Ας πούμε ότι οι υπόλοιποι ήταν καλοί (σχετικά), είπα να μη κάνω αρνητική κριτική…πρώτο post , ας μη χαλάσουμε τις καρδιές μας.

Επόμενο ραντεβού μέσα στην εβδομάδα…για την φάση των Knock-out, θα παίξουμε με κάποια 2η των άλλων ομίλων. Για να περάσουμε θα πρέπει να τους κερδίσουμε δυο φορές. Για να αποκλειστούμε, φτάνει να χάσουμε ένα παιχνίδι. Ελπίζω να ξαναπαίξω πριν τον Μάρτιο…(λογικά το πρώτο Knock-out παιχνίδι θα το χάσω…δουλειές δουλειές…)

Δεν υπάρχουν σχόλια: