Παρασκευή 18 Απριλίου 2008

f.c.Kardistan Vs Adidas

το πλεονέκτημα της τετρακίνησης…

Με μια ακόμα εκπληκτική εμφάνιση η ομάδα έκανε το 4x4, και συνεχίζει…Ούτε η “adidas” στάθηκε ικανή να ανακόψει τη ξέφρενη πορεία της, (αν και το ημίχρονο ήταν μόνο 1-0), τελικά κερδίσαμε με 6-0!!!Πως και υπήρχε τόσο μεγάλη διαφορά μεταξύ πρώτου και δευτέρου ημιχρόνου, ποιος ξέρει…Ίσως η παρουσία μου σαν θεατής στο δεύτερο ημίχρονο να ενέπνευσε τους παίχτες της ομάδας!!!
Η απόδοση των παιχτών εκπληκτική, (αν και εδώ που τα λέμε, ο αντίπαλος δεν ήταν για πολλά!), Jose αρκετά καλός! Και πώς να μην ήταν! Δεν έφαγε ούτε ένα γκολ! Mula και Κώστας, σταθερές αξίες στην ομάδα! Έκαναν ότι ήθελαν στο γήπεδο! Ο Mikolito, έπαιξε με πάθος (και με τον απαιτούμενο τσαμπουκά!) και ήταν αρκετά σταθερός! Ο Bill…τι να πεις! Όταν πήγα στο ημίχρονο στο γήπεδο, ο διαιτητής παραμιλούσε ακόμα από τη “γκλολαρα” (όπως χαρακτηριστικά είπε) που έβαλε,…έριξε μια “φωτοβολίδα” από το κέντρο…!!! Υπήρχαν και άλλα κολακευτικά σχόλια, που αφορούσαν κυρίως τον καταπληκτικό τρόπο παιχνιδιού της ομάδας…όπως να μετονομαστούμε σε “Κερδιστάν” ή “Κεντιστάν”!!!

Γνώμη 3ου “παλιότερα χωρίς το Μακρή δεν μπορούσατε να σταυρώσετε γκολ! Τώρα παίζετε καλύτερα χωρίς αυτόν”

Τα γκολ για την f.c.Kardistan που φιγουράρει μόνη πρωτη στον όμιλο της Πέμπτης σημείωσαν: Bill 3, Mula 1, Mikolito 1, Κώστας 1

*Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τις ομάδας θα διακοπούν για δυο εβδομάδες λόγο των εορτών του Πάσχα!

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!


**και προσοχή στις ποσότητες φαγητού και αλκοόλ που θα καταναλώσετε!!! (δεν θέλω να χαλάσει το σερί μας!!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια: