Τρίτη 8 Ιουλίου 2008

f.c.Kardistan Vs Αναγέννηση (2nd leg)

Αγκαρία…

Τελευταίος αγώνας σήμερα για την f.c.Kardistan, αγώνας αγκαρία, μια και η πρωτη θέση του ομίλου είχε κριθεί (Είμαστε πρώώώώτοι!!!!) Στην “αντίπερα όχθη” βρέθηκε η ομάδα της Αναγέννησης η οποία καιγόταν για βαθμούς, μήπως και τερματίσει τέταρτη και περάσει στη φαση των δεκαέξι…
Η σύνθεση της ομάδας; Μόνο ομάδα έκτακτης ανάγκης θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, μια και ολοκληρώθηκε πραγματικά τη τελευταία στιγμή…και όσο πέρανε οι μέρος όλο και πιο δύσκολα θα μαζευόμαστε. Εκτός από τους “παλιούς” Mula και Γιώργο Μπ, καθώς και τον σχετικά “νέο” Άλκη είχαμε άλλες δυο νέες συμμετοχές! Τον Διονύση και τον Βασίλη Σκούρα (Βilly…και έτσι θα τον αναφέρουμε από εδώ και πέρα), που έδηξαν καλά σημάδια και θα αποτελέσουν καλές επιλογές για τη συνέχεια της ομάδας…(μεταγραφικές κινήσεις)
Στα αγωνιστικά τώρα, η ομάδα παρουσιάστηκε παράξενη…περίεργη…αδιάφορη…κάπως…Δεν ξέρω πώς να το χαρακτηρίσω αυτό που είδαν τα ματάκια μου! Τελικά χάσαμε 5-10, δεύτερη ήττα σε δεκατέσσερα παιχνίδια για τους ομίλους (όχι και άσχημα, μαζί με 2 ισοπαλίες) και νομίζω ότι αυτό είναι ένα από τα καλύτερα ρεκόρ της ομάδας! Τα γκολ σημείωσαν Billy (2), Mula (2), Διονύσης (1).

Δεν υπάρχουν σχόλια: