Παρασκευή 18 Απριλίου 2008

f.c.Kardistan Vs Adidas

το πλεονέκτημα της τετρακίνησης…

Με μια ακόμα εκπληκτική εμφάνιση η ομάδα έκανε το 4x4, και συνεχίζει…Ούτε η “adidas” στάθηκε ικανή να ανακόψει τη ξέφρενη πορεία της, (αν και το ημίχρονο ήταν μόνο 1-0), τελικά κερδίσαμε με 6-0!!!Πως και υπήρχε τόσο μεγάλη διαφορά μεταξύ πρώτου και δευτέρου ημιχρόνου, ποιος ξέρει…Ίσως η παρουσία μου σαν θεατής στο δεύτερο ημίχρονο να ενέπνευσε τους παίχτες της ομάδας!!!
Η απόδοση των παιχτών εκπληκτική, (αν και εδώ που τα λέμε, ο αντίπαλος δεν ήταν για πολλά!), Jose αρκετά καλός! Και πώς να μην ήταν! Δεν έφαγε ούτε ένα γκολ! Mula και Κώστας, σταθερές αξίες στην ομάδα! Έκαναν ότι ήθελαν στο γήπεδο! Ο Mikolito, έπαιξε με πάθος (και με τον απαιτούμενο τσαμπουκά!) και ήταν αρκετά σταθερός! Ο Bill…τι να πεις! Όταν πήγα στο ημίχρονο στο γήπεδο, ο διαιτητής παραμιλούσε ακόμα από τη “γκλολαρα” (όπως χαρακτηριστικά είπε) που έβαλε,…έριξε μια “φωτοβολίδα” από το κέντρο…!!! Υπήρχαν και άλλα κολακευτικά σχόλια, που αφορούσαν κυρίως τον καταπληκτικό τρόπο παιχνιδιού της ομάδας…όπως να μετονομαστούμε σε “Κερδιστάν” ή “Κεντιστάν”!!!

Γνώμη 3ου “παλιότερα χωρίς το Μακρή δεν μπορούσατε να σταυρώσετε γκολ! Τώρα παίζετε καλύτερα χωρίς αυτόν”

Τα γκολ για την f.c.Kardistan που φιγουράρει μόνη πρωτη στον όμιλο της Πέμπτης σημείωσαν: Bill 3, Mula 1, Mikolito 1, Κώστας 1

*Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τις ομάδας θα διακοπούν για δυο εβδομάδες λόγο των εορτών του Πάσχα!

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!


**και προσοχή στις ποσότητες φαγητού και αλκοόλ που θα καταναλώσετε!!! (δεν θέλω να χαλάσει το σερί μας!!!)

Σάββατο 12 Απριλίου 2008

f.c.Kardistan Vs Ρεβύθια

“Χωρίς σχόλια…”

Σε ένα ματς που δεν αντέχει κριτική η f.c.Kardistan “σκόρπισε” τα Ρεβύθια 14-2. (11.4.2008)
Τα γκολ της ομάδας μας : Τζουάνας 7, Mula 3, Κώστας 2, Mikolito 1, Bill 1.


Αξιοσημείωτα γεγονότα:

1)Ο Mula άργησε να εμφανιστεί στο γήπεδο! Όπως και ένας παίχτης της αντιπάλου ομάδας! Γύρο στα 15 λεπτά!
Και πάλι καλά που ήρθε! Κατέβηκε από το λεωφορείο πριν από το καλλιμάρμαρο, έτρεξε έως το μετρό “Ευαγγελισμός”, αποβιβαστικέ αμπελόκηπους και ξαναέτρεξε μέχρι το γήπεδο στο Γουδί! Τερματίζοντας σε απίστευτο χρόνο! Δικαιολογημένος…είχε πορεία!

2)Άλλο αξιοσημείωτο γεγονός, το “μάτι” του Αστέρα Φράγκου! (ομάδα που θα αγωνίζετε τη νέα σεζόν στη β’ κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος της Καρδίτσας)Και ο οποίος έταξε “λαγούς με πετραχήλια” στου παίχτες της ομάδας! (αλλά χλομό να πάει κάποιος!)

3)Η ομάδα έπαιξε χωρίς βασικό τερματοφύλακα, (λόγο εργασιών και τραυματισμών που ταλαιπωρούν τους 3 τερματοφύλακες της αμάδας), καλά τα πήγανε! Έφαγαν μόνο 2! (1 Bill, 1 Mikolito)

4)Ιατρικό δελτίο, ο Μακρής λέει ότι θα κάνει αρθροσκόπηση…Εγώ λένε ότι θα είμαι καλά μετά το Πάσχα (δεν το βλέπω)

Παρασκευή 4 Απριλίου 2008

f.c.Kardistan Vs Joe Weider

“Ο Bill και οι υπόλοιποι….

Στο α ημίχρονο μπήκαμε δυνατά και χάναμε ευκαιρίες αλλά μια αδράνεια στην άμυνα έφερε το 0-1.Σχεδον αμέσως απαντήσαμε με τον Κώστα –έπειτα από πλασέ κ ασθενή απόκρουση του αντίπαλου keeper μπήκε με την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία. Το ματς ήταν δυνατό και με πολύ πάθος! Άλλη μια αδράνεια έφερε το 1-2 και μαζί τον προβληματισμό. Ακλούθησε η πιο θεαματική φαση του αγώνα, με τον Bill να σεντράρει “σκαφτά” από τα δεξιά πιεζόμενος από έναν αντίπαλο αμυντικό στον Μακρή που ουσιαστικά σε κενό τέρμα(η μπαλιά εξουδετέρωσε άμυνα και αντίπαλο τερματοφύλακα) ισοφάρισε εύκολα στην κίνηση…Μια φαση που άναψε τα αίματα ήταν όταν ο billlll πηγαίνοντας να μαρκάρει δυνατά κατά γενική ομολογία έναν αντίπαλο, εκείνος προτού καν έρθουν σε επαφή οι 2 παίχτες έβγαλε κραυγές πόνου! Ο billll ζήτησε το λόγο και από αυτόν αλλά και από τον διαιτητή για το «θέατρο» χωρίς να βρει δίκιο…(Το βρήκε στο τέλος αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία).Κάπως έτσι τέλειωσε το ημίχρονο!

Το δεύτερο ημίχρονο παρά τους όρκους νίκης της ομάδας μας ξεκίνησε νωθρά με αποτέλεσμα το 2-3 και άλλη μια φορά την ομάδα μας να καλείται να ανατρέψει σκορ…ο ρυθμός έπεσε και η μπάλα ήταν πλέον βαριά μέχρι ότου ο Μακρής σε μια ανύποπτη φαση πλάσαρε από αριστερά προς τον bill (κάτι σαν σέντρα-σουτ με 5km/h) ο τελευταίος χωρίς να ακούμπησε την μπάλα κατάφερε να μπερδέψει τον keeper και να ισοφαρίσουμε σε 3-3.(Το γκολ κατοχυρώθηκε στο Μακρή για την ιστορία).Έπειτα μίλησε η καρδιά αυτής της ομάδας που με αντεπίθεση διαρκείας έκανε την ολική ανατροπή χάρις σε γκολ του bill σε μια αντεπίθεση που κατέβηκε ο Mula στον άξονα και έκανε την έξτρα πάσα αριστερά στον ελεύθερο bill o οποίος έκανε το κοντρόλ και ψύχραιμα έδωσε προβάδισμα για πρωτη φορά στο KARDISTAN με 4-3.Ακολουθησε ένταση και παραλίγο συμπλοκή, γιατί σουτάροντας ο bill εκτός από τι μπάλα βρήκε λίγο και τον αντίπαλο αμυντικό του γνωστού γυμναστηρίου και εκείνος έπεσε κάτω ουρλιάζοντας…Ο Billll τρέχοντας προς τους υπόλοιπους για τα πανηγύρια ειρωνεύτηκε τον αντίπαλο αμυντικό κ την στάση της αντίπαλης ομάδας(διαμαρτύρονταν συνεχώς για σκληρό παιχνίδι από την πλευρά μας) ξεστομίζοντας την φράση «Βόγκα»!Λίγο έλειψε να γίνει σύρραξη μιας και έπεσαν αρκετά «γαλλικά»!Τελικώς ο referee θέλοντας να κάνει κάτι κι αυτός έβγαλε την κόκκινη κάρτα στον Billl αφήνοντας την ομάδα μας με 4 παίχτες 2 λεπτά πριν την λήξη του αγώνα…Τα πνεύματα ηρέμησαν και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε .Άλλη μια σημαντική νίκη με έναν αντίπαλο που παραδοσιακά μας δυσκολεύει…

Τελικό αποτέλεσμα για όσους βαριούνται να διαβάσουν όλο αυτό 4-3!!!

Σύνθεση Jose(GK), Bill, Mula, Κώστας, Μακρής