Πέμπτη 17 Ιουλίου 2008

f.c.Kardistan Vs Μεσοπόταμος (Top 16, 2nd leg)

“Επίλογος…”

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός…το άλλο ήμισυ είναι το τέλος; Ε, τότε δεν κάναμε τα πάντα! Αν και είχαμε πολύ καλή αρχή συνολικά στο πρωτάθλημα, (έπρεπε να περάσουν πάρα πολλές αγωνιστικές μέχρι να ηττηθούμε) είχαμε αντίθετα πολύ κακο φίναλε! Ξαναχάσαμε από την ομάδα Μεσοπόταμος με 6-9 και αποκλειστήκαμε! Ευκαιρία για να πάμε και διακοπές που είπε κάποιος από τα παιδιά χθες…Τα τελευταία παιχνίδια ήταν λίγο μαρτυρικά εδώ που τα λέμε…να ψάχνεις μέχρι την τελευταία στιγμή να βρεις άτομα για να παίξεις δεν είναι και ότι καλύτερο. Στα αγωνιστικά…είχαμε μια ακόμα νέα συμετοχη (τη 17η παρακαλώ) τον Γιάννη(1 γκολ), φιλότιμος παίχτης, αλλά κουράστηκε νωρίς…Έπαιξαν επίσης οι: Διονύσης (1 γκολ), Κώστας, Mula (4 γκολ) και Γιώργος Μπ. (GK). Λίγο πιο τυχεροί αν είχαμε σταθεί ίσως τους κερδίζαμε. Λένε ότι η τύχη είναι με τους δυνατούς, και εμείς στα play-off κάθε άλλο παρά δυνατοί φανήκαμε.

Από Οκτώβριο να νεότερα που θα αρχίσει το νέο πρωτάθλημα (αν μαζευτούμε να κατεβάσουμε ομάδα) εως τότε εύχομαι σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν με την τιμημένη κιτρίνη φανέλα της f.c.Kardistan καλές διακοπές και καλή ξεκούραση!

Τρίτη 15 Ιουλίου 2008

f.c.Kardistan Vs Μεσοπόταμος (Top 16)

Διασυρμός…

Αν ήξερα ότι θα παίζαμε τόσο άθλια όπως παίξαμε τη Δευτέρα 14 Ιουλίου 2008, θα πρότεινα να μην κατεβαίναμε καθόλου! Στον αγωνιστικό χώρο κατέβηκε μια ομάδα που μόνο οι φανέλες της θύμιζαν την f.c.Kardistan! Ομάδα φάντασμα! Χωρίς καμία συνοχή, χωρίς φαντασία, χωρίς πάθος! Ντροπιαστική ήττα από τους “πιτσιρικάδες” Μεσοπόταμος με 7-0! Ναι ναι, καλά διαβάσατε 7-0! Ούτε ένα γκολ δεν καταφέραμε να βάλουμε, αν και είχαμε κάποιες ευκαιρίες…όχι πώς θα άλλαζε το τελικό αποτέλεσμα, απλά έτσι να πούμε ότι σκοράραμε για το γόητρο. Η ομάδα παρατάχτηκε με τους Γιώργο Μπ. (GK), Mula, Κώστα, και δυο παίχτες της μιας στιγμής…Χρήστο και Βασίλη. Δεν θα εκθέσω κανέναν…

*Το μόνο μου θέλω είναι αξιόλογη πεντάδα για το ματς της τετάρτης, με τον ίδιο αντίπαλο, γιατί τα πιτσιρίκια δεν έπαιξαν καμία σπουδαία μπάλα, και τα έχουμε…

Vamos Kardistan!!!

Τρίτη 8 Ιουλίου 2008

f.c.Kardistan Vs Αναγέννηση (2nd leg)

Αγκαρία…

Τελευταίος αγώνας σήμερα για την f.c.Kardistan, αγώνας αγκαρία, μια και η πρωτη θέση του ομίλου είχε κριθεί (Είμαστε πρώώώώτοι!!!!) Στην “αντίπερα όχθη” βρέθηκε η ομάδα της Αναγέννησης η οποία καιγόταν για βαθμούς, μήπως και τερματίσει τέταρτη και περάσει στη φαση των δεκαέξι…
Η σύνθεση της ομάδας; Μόνο ομάδα έκτακτης ανάγκης θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, μια και ολοκληρώθηκε πραγματικά τη τελευταία στιγμή…και όσο πέρανε οι μέρος όλο και πιο δύσκολα θα μαζευόμαστε. Εκτός από τους “παλιούς” Mula και Γιώργο Μπ, καθώς και τον σχετικά “νέο” Άλκη είχαμε άλλες δυο νέες συμμετοχές! Τον Διονύση και τον Βασίλη Σκούρα (Βilly…και έτσι θα τον αναφέρουμε από εδώ και πέρα), που έδηξαν καλά σημάδια και θα αποτελέσουν καλές επιλογές για τη συνέχεια της ομάδας…(μεταγραφικές κινήσεις)
Στα αγωνιστικά τώρα, η ομάδα παρουσιάστηκε παράξενη…περίεργη…αδιάφορη…κάπως…Δεν ξέρω πώς να το χαρακτηρίσω αυτό που είδαν τα ματάκια μου! Τελικά χάσαμε 5-10, δεύτερη ήττα σε δεκατέσσερα παιχνίδια για τους ομίλους (όχι και άσχημα, μαζί με 2 ισοπαλίες) και νομίζω ότι αυτό είναι ένα από τα καλύτερα ρεκόρ της ομάδας! Τα γκολ σημείωσαν Billy (2), Mula (2), Διονύσης (1).

Κυριακή 6 Ιουλίου 2008

f.c.Kardistan Vs Τσακάλια (2nd leg)

“Επιτέλους…”

Για πρώτη φορά η f.c.Kardistan κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση του τουρνουά! (μιλάμε πάντα για την φαση των ομίλων), και για να γίνει αυτό (μια αγωνιστική πριν το τέλος) έπρεπε να πάρει οπωσδήποτε θετικό αποτέλεσμα με τα “δεύτερα” Τσακάλια. Κάτι φαινομενικά δύσκολα αν αναλογιστούμε τις απουσίες της ομάδας αλλά και την ποιότητα του αντιπάλου. Με τα χίλια ζόρια μαζευτήκαμε μια πεντάδα! Βλέπετε οι περισσότεροι έχουν αρχίσει τις διακοπές τους, και η συνέχεια στα παιχνίδια νοκ-άουτ θα είναι ακόμα πιο δύσκολη…
Τελικά καταφέραμε (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) να αποσπάσουμε ισοπαλία 2-2 με ισοφάριση την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή! Από τον άνθρωπο της τελευταίας στιγμής! (Κώστας Ντάφλος) ο οποίος σημείωσε και τα δυο τέρματα της ομάδας!

Χαρακτηρίστηκε ως “ο τζες που «έσωσε» την Καρδίτσα” από μερικούς! Και όχι άδικα!

Κατόρθωμα…ο αντίπαλος αγωνιζόταν με τέσσερις παίχτες καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Κατόρθωμα…Νόμιζες ότι η f.c.Kardistan αγωνιζόταν με τέσσερις παίχτες καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα!

Αν και εκτός από τον Angelo, δεν πρόσεξα κάποιον παίχτη να μην προσπαθεί…
Στο ματς αυτό συμμετείχαν επίσης οι : Mula, Άλκης, Γιώργος Μπ. (GK)

*Ψάχνουμε παίχτες για το επόμενο ματς, που θα γίνει λογικά την παρασκευή! Όποιος θέλει να επικοινωνήσει με τα μέλη της ομάδας!