Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

f.c.Kardistan Vs Dent United (2ος γύρος)

"Έπεσαν σαν ήρωες..."

Παίζοντας δεύτερη φορά με την ποιοτικότερη ομάδα του ομίλου, η οποία παρεπιμπτόντως άλλαξε όνομα από Dent United σε Γ.Σ.Ε.Ε, η f.c.kardistan έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση χάνοντας καθαρά εξαιτίας της κούρασης.
Η σύνθεση της f.c.kardistan στο συγκεκριμένο αγώνα: Γιώργος κάτω από τα γκολπόστ, Mula και Κώστας στα μετόπισθεν, Γέρος (επανεμφάνιση μετά από σχεδόν ένα χρόνο) στο κέντρο και Angelo στην επίθεση.Στο πρώτο ημίχρονο η f.c.kardistan έπιασε εκπληκτική απόδοση, κλείνοντας πολύ καλά τους χώρους και χτυπώντας με αντεπιθέσεις πήρε διαφορά τριών τερμάτων με 4-1. Προηγηθήκαμε με πλασέ του Γέρου έπειτα από ασίστ του Mula, δεχτήκαμε την ισοφάριση, αλλά με ένα γκολ του Angelo και δύο του Mula πήγαμε στην ανάπαυλα μπροστά στο σκορ ελπίζοντας στην επίτευξη της νίκης.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι αντίπαλοι κάνανε 3 αλλαγές και το γήπεδο έγινε κατηφορικό. Κλειστήκαμε στα καρέ μας και προσπαθούσαμε με όλες μας τις δυνάμεις να αμυνόμαστε σθεναρά. Τελικά, το ματς γύρισε υπέρ των πουλημένων εργατοπατέρων της Γ.Σ.Ε.Ε σε 5-4 και παρά το γεγονός ότι ο Mula ισοφάρισε προσωρινά, το τελικό σφύριγμα μας βρήκε ηττημένους με 7-5. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, όλοι οι παίχτες της ομάδας ήταν εξουθενωμένοι από την υπερπροσπάθεια, καθώς δεν είχαμε και αλλαγές.

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Mula.

Το ιατρικό επιτελείο κάνει αγώνα δρόμου για να μειώσει τον χρόνο αποθεραπείας του Bill, ο οποίος μπορεί να προλάβει τον επόμενο αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: