Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2009

f.c.Kardistan Vs Kουβάδες (2ος γύρος)

"Επιστροφή στις νίκες..."

Η f.c.Kardistan μας κλήθηκε να αντιμετωπίσει τους Κουβάδες στο πρώτο ματς για το 2009.
Λόγω υποχρεώσεων, πολλοί από τους παίχτες της ομάδας δεν μπορούσαν να αγωνιστούν (άλλοι λείπανε σε ταξίδια, άλλοι δουλεύανε και άλλοι διαβάζανε για εξεταστική) και έτσι η σύνθεση οριστικοποιήθηκε μόλις λίγες ώρες πριν τον αγώνα. Η ομάδα παρατάχθηκε με τον Σταύρο στο τέρμα (ντεμπούτο με τα τιμημένα χρώματα της f.c.Kardistan), τον Billy, τον Mula, τον Τζουάνα και τον Διονύση.
Η απόδοση της ομάδας ήταν μέτρια σε γενικές γραμμές (με καλές και κακές στιγμές) αλλά σημασία έχει το γεγονός ότι πέτυχε μια σημαντική νίκη με 6-3 και έθεσε τις βάσεις για να κρατήσει μία από τις δύο πρώτες θέσεις στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Από 2 γκολ σημειώσανε οι Billy, Διονύσης και Mula. Ο Τζουάνας αρκέστηκε να μοιράζει ασίστ και δεν πέτυχε κάποιο τέρμα. Ο Διονύσης είχε πολλές ευκαιρίες να σημειώσει και άλλα γκολ αλλά δεν ήταν συγκεντρωμένος στην τελική προσπάθεια. Το ανυσηχητικό γεγονός είναι ο τραυματισμός του Mula στο αριστερό γόνατο αλλά βασιζόμαστε στην γερή του κράση και είμαστε σίγουροι ότι θα είναι πανέτοιμος για τον επόμενο αγώνα.
Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Σταύρος.
που έκανε πολλές καλές αποκρούσεις και παρείχε σιγουριά στην ομάδα με την σταθερότητά του κάτω από τα γκολπόστ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: