Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2009

f.c.Kardistan Vs Τυφάων (Top 16)

"Πάνω από τις δυνάμεις μας..."

Για την φάση των 16, η ομάδα μας κλήθηκε να αντιμετωπίσει τους Τυφάων.Μετά από επίπονες προσπάθειες καταφέραμε να συμπληρώσουμε 5αδα για το ματς, μιας και κάποιοι είχαν ανηλειμμένες υποχρεώσεις (είτε λόγω δουλειάς, είτε λόγω εξεταστικής είτε λόγω στρατού). Η ομάδα κατέβηκε με τους Jose, Mula, Billy, Διονύση και Ζώη.Πραγματικά, κάναμε ένα από τα καλύτερα φετινά παιχνίδια μας και καταφέραμενα χάσουμε με το τιμητικό 9-3. Διάφοροι καλοθελητές μπορεί να αναρωτηθούν πώς γίνεται μια ομάδα να παίζει καλά και να ηττάται με 9-3. Η απάντηση είναι ότι όταν αντιμετωπίζεις επαγγελματίες παίχτες που αγωνίζονται στην Α1 του ποδοσφαίρου σάλας, δεν μπορείς να έχεις και ιδιαίτερες προσδοκίες.
Για την ιστορία, τα τέρματα για την ομάδα μας σημειώσανε οι Ζώης (2) και Mula.
Mvp ο Jose ο οποίος έκανε πολλές εντυπωσιακές επεμβάσεις και βοήθησε στο να κρατηθεί το σκορ σε ανεκτά πλαίσια.Την Πέμπτη 12/01/09, ξανααντιμετωπίζουμε την ίδια ομάδα μήπως και μπορέσουμε να κάνουμε κάποιο θαύμα (αν και θαύματα δύσκολα γίνονται στις μέρες μας) και προκριθούμε στους 8 της διοργάνωσης.
Σε αυτό το ματς η προσπάθεια μας να συμπληρώσουμε 5αδα ήταν ακόμα πιο δύσκολη. Τελικά κατεβήκαμε χωρίς τερματοφύλακα (πραγματικά έχουν γίνει πολύ δυσεύρετοι) και είχαμε και ντεμπούτο για τον Steve που βρέθηκε διαθέσιμος τελευταία στιγμή. Οι άλλοι 4 που συμμετείχαν στον αγώνα ήταν οι Τζουάνας, Billy, Διονύσης και Mula. Όσο για το τελικό σκορ....ήττα με 15-5 και άδοξο φινάλε για το χειμερινό πρωτάθλημα. Για την ιστορία, από 2 τέρματα σημειώσανε οι Τζουάνας και Mula, ενώ ένα τέρμα πέτυχε ο Διονύσης.Η ομάδα θα επανέλθει σε επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις από τον Μάρτιο στο εαρινό πρωτάθλημα, όπου παραδοσιακά κάνει καλύτερες εμφανίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: