Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2009

f.c.Kardistan Vs Red Lions , f.c.Kardistan Vs Ρέθυμνο & f.c.Kardistan Vs Fast Fooders

"Ολική επαναφορά..."

Φαίνεται ότι οι παραινέσεις για παιχνίδι γεμάτο πάθος και αποφασιστικότητα πιάσανε τόπο, καθώς η f.c.kardistan με απολογισμό 5 βαθμών στα τρία τελευταία ματς φαίνεται πως θα δώσει άλλη μια φορά το παρόν στην τελική φάση των 16.

Αν και στους δύο αγώνες με Red Lions και Ρέθυμνο πιάσαμε καλή απόδοση, η δεδομένη πλέον αστοχία στισ τελικές προσπάθειες μας στέρησαν τους βαθμούς της νίκης φέρνοντας ισάριθμες ισοπαλίες με 5-5 και 6-6 αντίστοιχα. Να σημειωθεί ότι και στα δύο ματς το σκορ διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά αφήνοντας ανάμικτα συναισθήματα κάθε φορά.

Στον χθεσινοβραδινό αγώνα (Δευτέρα 29/6) με αντίπαλο τη νεανική ομάδα των Fast Fooders, η ομάδα μας έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο νικώντας με 12-4. Στο συγκεκριμένο αγώνα τα κάναμε όλα σωστά. Πιέσαμε, τρέξαμε ακατάπαυστα, τελειώσαμε με καλό ποσοστό τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε και γενικά δείξαμε πόσο πολύ θέλαμε το ματς.

Η βάσκικης ψυχής ομάδα μας παρατάχθηκε στα τρία ματς ως εξής:
- Με Red Lions: Γιώργος (με άδεια από τον ελληνικό στρατό), Τζουάνας (1), Γέρος
(γιαννιώτικη πετυχημένη μεταγραφή), Θάνος (1) και Mula (3).
Mvp ο Mula.

- Με Ρέθυμνο: Στράτος (1), Γέρος (1), Κώστας, Angelo και Mula (4).
Mvp ο Mula.

- Με Fast Fooders: Jose, Κώστας (1), Γέρος (2), Mula (1) και Angelo (8).
Mvp ο Angelo.

Πλέον είμαστε σε αναμονή της τελικής βαθμολογίας για να απικυρωθεί και τυπικά η συμμετοχή μας στους καλύτερους 16 του πρωταθλήματος.
VAMOS KARDISTAN - VAMOS EUSKADI...

Δεν υπάρχουν σχόλια: