Σάββατο, 11 Ιουλίου 2009

f.c.Kardistan Vs Ηνίοχος (Τop 16)

"Τίτλοι τέλους..."

Φτάσαμε στο τέλος και τυπικά για το θερινό πρωτάθλημα δεχόμενοι τον αποκλεισμό από την ομάδα του Ηνίοχου, η οποία αγωνίζεται στην 1η Εθνική Κατηγορία του Πρωταθλήματος Σάλας. Η συγκεκριμένη ομάδα φυσιολογικά είναι μια κλάση πάνω από οποιονδήποτε αντίπαλο, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η για δεύτερη συνεχόμενη φορά διασταύρωσή μας στην φάση των 16 (υποψίες για σικέ κληρώσεις ελέγχονται προς το παρόν).

Στα αγωνιστικά, η ομάδα παρατάχθηκε πλήρης μετά από καιρό έχοντας τους Jose κάτω από τα γκολπόστ, Κώστα στο κέντρο της άμυνας, Τζουάνα στα δεξιά, Billy στα αριστερά και Mula σε ελεύθερο ρόλο. Η προσπάθεια ήταν μεγάλη και πραγματικά πολύ καλή, αφού όλοι οι παίχτες έδωσαν και την ψυχή τους τρέχοντας ακατάπαυστα. Το ημίχρονο έκλεισε 0-1 εις βάρος μας και στην αρχή του 2ου ημιχρόνου ο Mula είχε δοκάρι για να ισοφαρίσει. Τελικά, το 1-4 ήρθε φυσιολογικά αφού όσο πέρναγε η ώρα, η κούραση γινόταν ολοένα και πιο εμφανής. Το τελευταίο γκολ για την αγωνιστική περίοδο 2008-2009 σημειώσε με αριστερό πλασέ ο Τζουάνας, ενώ Mvp αναδείχθηκε ο Κώστας.

Ελπίζουμε οι παίχτες της ομάδας να ξεκουραστούν στις διακοπές τους και να επσιτρέψουν με περισσότερη όρεξη για το νέο πρωτάθλημα. Οι ανιχνευτές ταλέντων ήδη έχουν κάνει τις εισηγήσεις τους, με κύριο στοιχείο την προτίμηση σε Καρδιτσιώτες παίχτες για να ενισχυθεί το βασκικό φρόνημα της ομάδας.

Καλό καλοκαίρι σε όλους τους πιστούς οπαδούς...


Δεν υπάρχουν σχόλια: