Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

f.c.Kardistan Vs Dent United

"Τραγωδία και από τις μεγαλύτερες..."

Ο χθεσινός αγώνας δεν μπορεί να συνοψιστεί καλύτερα από τον τίτλο του άρθρου. Ίσως μια από τις χειρότερες εμφανίσεις που έχουμε κάνει όλα αυτά τα χρόνια και από τη στιγμή που η δυναμικότητα των αντιπάλων ήταν υπολογίσιμη, τότε δεν μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι καλύτερο από την ήττα με τελικο σκορ 6-12.Με τέτοια απόδοση, ίσως η διαφορά των έξι τερμάτων να είναι και τιμητική, δεδομένου ότι η αντίπαλη ομάδα έκανε ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο.
Για άλλη μια φορά είχαμε πολλές απουσίες και μάλλον εκεί θα πρέπει να εστιάσουμε, καθώς δεν γίνεται να θέτουμε υψηλούς στόχους και κάθε φορά να ψάχνουμε ικανούς παίχτες για να συμπληρώσουμε πεντάδα (και πολλές φορές χωρίς τερματοφύλακα). Η σύνθεση στο χθεσινό ματς:Mula, Κώστας, Bill, Mei (παρθενική εμφάνιση) και Angelo.Τα γκολ σημειώσανε οι Angelo(3), Mei(1), Bill(1) και Mula(1).
Να σημειώσουμε ότι την ίδια ώρα στις μακρινές Βρυξέλλες η άλλη μεγάλη βάσκικη ομάδα της Athletic Bilbao γνώριζε ταπεινωτικό αποκλεισμό από την Anderlecht με 4-0. Ίσως να ήταν αρνητική η μέρα για όλο το βάσκικο ποδόσφαιρο.

Mvp (αν και κανονικά δεν θα έπρεπε να έχουμε Mvp μετά από τέτοιο ναυάγιο) αναδείχθηκε ο Angelo.

Δεν υπάρχουν σχόλια: