Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

f.c.Kardistan Vs Kahlua

"Γλυκόπικρη γεύση..."

Με ανάμικτα συναισθήματα ολοκληρώθηκε η δεύτερη αγωνιστική για την f.c.kardistan, κατά την οποία αντιμετώπισε την σκληροτράχηλη ομάδα των Kahlua.
Καταρχάς, θα πρέπει να σταθούμε για άλλη μια φοράστις πολλές και σημαντικές απουσίες, οι οποίες όταν είναι να γίνουν, γίνονται μαζικά και δυσχεραίνουν τη συγκρότηση ανταγωνιστικής σύνθεσης. Αυτή τη φορά, απόντες για διαφορετικούς λόγους ο καθένας
(μέχρι και μετακόμιση προέκυψε την ίδια ώρα!!!) ήταν οι Γιώργος, Τζουάνας, Angelo και Costarello. Έτσι, η f.c.kardistan κατέβηκε στο γήπεδο με τους Alex τερματοφύλακα,Κώστα και Mula στα μετόπισθεν, Payaso στο κέντρο (επανεμφανίστηκε μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα) και Bill στην επίθεση.
Αν και στην ανάπαυλα προηγηθήκαμε με 2-1, τελικά το ματς έληξε ισόπαλο 4-4, δικαιώνοντας τον διαιτητή που από τις αρχές της επανάληψης έλεγε και ξανάλεγε ότι το ματς δεν ξεφεύγει από την ισοπαλία. Μάλιστα, στα τελευταία 5 λεπτά είχαμε φοβερές ανατροπές στο σκορ(από 2-2 σε 3-2 υπέρ μας, μετά 3-4 εις βάρος μας και τελικά με γκολ του Bill να διαμορφώνεται το 4-4).
Ίσως καθοριστικό σημείο του ματς να ήταν οι άπειρες ευκαιρίες που χάθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, όταν και θα μπορούσαμε να καθαρίσουμε τον αγώνα. Ας βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο, και ας κρατήσουμε το γεγονός οτι δεν ηττηθήκαμε αν και είχαμε τόσες απουσίες.
Τα τέρματα σημειώσανε οι Mula(2) και Bill(2).

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Alex.

Δεν υπάρχουν σχόλια: