Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

f.c.Kardistan Vs Τυφάων (Summe Cup 2010, 2nd leg)

"Κατάρρευση και νεύρα..."

Μέσα σε 24 ώρες, η f.c.kardistan έπρεπε να αντιμετωπίσει ξανά την ομάδα των Τυφάων για το δεύτερο ματς του καλοκαιρινού κυπέλλου. Μόνο μία αλλαγή στη σύνθεση, καθώς τη θέση του Τζουάνα πήρε ο Angelo.

Παρά τη δεδομένη κούραση που υπήρχε και την αφόρητη ζέστη, στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας φάνηκε κάτι παραπάνω από ανταγωνιστική αφού υπήρχε αλληλοκάλυψη και διάθεση για τρέξιμο. Με 2 πανέμορφα γκολ του Angelo και ένα εύστοχο πέναλτυ του Bill, το σκορ διαμορφώθηκε στο 3-3 αφήνοντας ένα αίσθημα αισιοδοξίας για το δεύτερο ημίχρονο.

Όμως, επήλθε φυσιολογικά η κατάρρευση, κυρίως σωματική, με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι με πρωταγωνιστή τον Δέλγα (πρώην ποδοσφαιριστή του Ηλυσιακού) να κάνουν ό,τι θέλουν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να αρχίσουν και τα εσωτερικά μπινελίκια μεταξύ Γιώργου και Bill με τις ατάκες να δίνουν και να παίρνουν ειδικά μετά τη λήξη του αγώνα. Το ματς έγινε μαρτύριο και τελικά το κοντέρ έγραψε ήττα με 10-4 (και πάλι λίγα ήταν...). Το τελευταίο γκολ για την f.c.kardistan πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, αλλά και πριν μπει στο κλαμπ των παντρεμένων, σημείωσε ο Angelo.

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Mula.

Καλό καλοκαίρι σε όλους και καλές βουτιές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: