Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2010

f.c.Kardistan Vs Τυφάων (Summe Cup 2010, 1st leg)

"Όαση στη μέση του καλοκαιριού..."

Τρίτη 20 Ιουλίου και η f.c.kardistan εξακολουθεί και αγωνίζεται σε επίσημα παιχνίδια. Στόχος της αυτή τη φορά η συμμετοχή - καταξίωση στο Summer Cup 2010 που διοργανώνεται για 1η φορά φέτος στο ίδιο γήπεδο όπου επί σειρά ετών συμμετέχει στο πρωτάθλημα (πάρκο Γουδή).

Μεγάλη όρεξη για μπάλα και ξεσκούριασμα αρχικά για του παίκτες της f.c.kardistan μιας και αποφασίστηκε να αγωνιστεί στο κύπελλο μόνο και μόνο για να διασκεδάσει τα παιχνίδια. Αντίπαλος σε αυτή την πρώτη φαση μετά από (στημένη) κλήρωση, η ομάδα των Τυφάων, ομάδα που έχει κερδίσει τα περισσότερα πρωταθλήματα.

Η f.c.kardistan παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με τους Γιώργο, Mula, Bill, Τζουάνα και μια έκπληξη στο roster, τον "Σουηδό" Θάνο. Η f.c.kardistan μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, μάλιστα προηγήθηκε με 1-0, η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη, βρέθηκε να χάνει με 2-1 αλλά μια "λόμπα" του Bill πέντε μέτρα πίσω από τη σέντρα και πάνω στη πλαγία γραμμή έστειλε τη μπάλα να αναπαυτεί στο βάθος της εστίας του αντίπαλου τερματοφύλακα και να κάνει το σκορ 3-2 για την f.c.kardistan. Στη συνέχεια ισοφαρίστηκε από τους Τυφάων, και έτσι οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με το σκορ στο 3-3.

Στο δεύτερο ημίχρονο η f.c.kardistan πίεσε και προσπάθησε να κλέψει το παιχνίδι αλλά η αστοχία τον επιθετικών, η ολιγωρία στην άμυνα καθώς και η αφόρητη ζέστη που επιβάρυνε περισσότερο τις προσπάθειες τον παικτών, οδήγησαν την f.c.kardistan στην ήττα με τελικό σκορ 5-8, το οποίο διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα και ενώ λίγο πριν, το σκορ ήταν ισόπαλο 5-5.

Σήμερα Τετάρτη θα διεξαχθεί το δεύτερο κατά σειρά παιχνίδι με την ίδια αντίπαλο στις 10 το βράδυ, για να δούμε αν θα ξεκινήσουν επιτέλους οι διακοπές για την f.c.kardistan.

Σκόρερ για την f.c.kardistan Τζουάνας (2), Θάνος (1),Mula (1) και Bill (1).

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Τζουάνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: