Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2010

f.c.Kardistan Vs ΧA 7468 (Φιλικό)

"Ευκαιρία για δοκιμές..."

Η προετοιμασία της f.c.kardistan συνεχίστηκε με το δεύτερο φιλικό αγώνα, αυτή τη φορά με σαφώς δυνατότερο αντίπαλο τους ΧΑ 7486 ομάδα του Ζώη που όταν χρειαστει βοηθάει την f.c.kardistan. Ας ξεκινήσουμε με τα κοσμο-ιστορικά γεγονότα, καθώς την επανεμφάνισή τους μετά από μήνες έκαναν οι "άσωτοι υιοί" Κώστας και Costarello.Η σύνθεση της f.c.kardistan, η οποία παρατάχθηκε με τις μαύρες εμφανίσεις, ήταν η εξής: Γιώργος, Κώστας, Mula, Costarello και Bill. Μετά από πρόταση του Γιώργου, αποφασίστηκε να δοκιμάσουμε νέο σύστημα στη διάταξή μας και να επιλέξουμε το 1-3-0 βασιζόμενοι στη Ρόμα του Σπαλέτι. Έτσι, ο Κώστας θα έμενε λίγο πιο πίσω και μπροστά του από αριστερά προς τα δεξιά θα παίζανε οι Mula, Bill και Costarello.

Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά με πολύ καλή κυκλοφορία και αλληλοκάλυψη. Μάλιστα, με πλασέ του Bill ανοίξαμε το σκορ και φαινόταν ότι η προσαρμογή στο νέο σύστημα θα ήταν εύκολη. Αλλά, όσο πέρναγε η ώρα, η κούραση από το συνεχές τρέξιμο έκανε την εμφάνισή της, με αποτέλεσμα να δεχόμαστε εύκολα τέρματα και να μην μπορούμε να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες. Το ημίχρονο έληξε με την ομάδα μας πίσω στο σκορ με 5-2.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίχτες της f.c.kardistan παραδώσανε ψυχή και σώμα. Ο Mula, εμφανώς καταπονημένος από την ολιγοήμερη γρίπη αλλά και από το σ/κ στον Αγιόκαμπο, απηύδησε και γυρνώντας στον Γιώργο του απέκλεισε κάθε σκέψη να ξαναπαίξουμε με τέτοιο σύστημα. Για την ιστορία, το τελικό σκορ (που δεν έχει και τόση σημασία μιας και ήταν φιλικός ο αγώνας) διαμορφώθηκε στο 9-3 με σκόρερ τον Bill(2) και Costarello(1).

Στα θετικά, θα κρατήσουμε την καλή κυκλοφορία και τους λίγους αλλά πολύ εντυπωσιακούς συνδυασμούς στην αρχή του αγώνα. Στα αρνητικά, η έλλειψη φυσικής κατάστασης και η δημιουργία λίγων ευκαιριών. Εννοείται, ότι στους επόμενους αγώνες προετοιμασίας πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, θα επαναφέρουμε το σύστημα σε 2-1-1.

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Bill.

Δεν υπάρχουν σχόλια: