Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

f.c.Kardistan Vs Βikas

"Άντε γεια..."

Μετά από το ρεπό της προηγούμενης Πέμπτης, η f.c.kardistan κλήθηκε να αντιμετωπίσει για δεύτερη συνεχόμενη φορά τους Βikas.
Έχοντας ως μόνη απουσία τον Κώστα, η σύνθεση για το ματς διαμορφώθηκε ως εξής: Γιώργος κάτω από τα γκολπόστ, Mula και Τζουάνας στην άμυνα, Bill στο κέντρο και Angelo σε θέση επιθετικού.
Το ματς ξεκίνησε με την f.c.kardistan να μην έχει καμία διάθεση για απώλειες, με αποτέλεσμα να αναλάβει τα ηνία από την αρχή. Με φοβερή πίεση και άριστη αλληλοκάλυψη, ο Γιώργος δεν ένιωθε απειλή από τους αντιπάλους, ενώ με μεγάλη ευκολία βγαίνανε αντεπιθέσεις με κύριο εκφραστή τον Bill. Ο Angelo, εμφανώς με βελτιωμένη φυσική κατάσταση, τελείωνε τις φάσεις άψογα κι έτσι το ημίχρονο έληξε με 5-0.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, αρχίσανε και τα όργανα. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, ο επιθετικός της αντίπαλης ομάδας άρχισε να γκρινιάζει και να διαμαρτύρεται χωρίς λόγο με αποτέλεσμα το κλίμα εντός αγωνιστικού χώρου να οξυνθεί. Έτσι, είχαμε πολύ σκληρό χτύπημα στον Mula (καθαρά εσκεμμένο, αλλά ευτυχώς χωρίς συνέπειες), τάκλιν του Γιώργου στον "μ..ακα" και εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις. Μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό, η διαφορά παρέμεινε στα ίδια επίπεδα με το σκορ να διαμορφώνεται στο τελικό 10-5 υπέρ της f.c.kardistan και η οποία παραμένει άνετα στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας 5 νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Όσο για τον τίτλο...η ιδέα πάρθηκε κατά την επιστροφή στο αυτοκίνητο του Bill ακούγοντας το σχετικό τραγούδι. Στους κακομαθημένους και γκρινιάρηδες πελάτες λοιπόν λέμε "άντε γεια".

Τα γκολ σημειώσανε οι Angelo(5), Bill(2) και Τζουάνας(3).

Mvp αναδείχθηκε μετά από ψηφοφορία ο Mula που καθοδήγησε την ομάδα άριστα από την άμυνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: