Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

f.c.Kardistan Vs Bikas (Διακοπή)

"τσο & λο..."

Επεισοδιακή ήταν η 4η αγωνιστική για την ομάδα της f.c.kardistan, όπου κλήθηκε να αντιμετωπίσει τους Βikas με αποκλειστικό στόχο το 4 στα 4.
Με τον Mula να σπάει τα ρεκόρ αποθεραπείας από την κάκωση στο αριστερό γόνατο και να παίζει με επιγονατίδα, η f.c.kardistan παρατάχθηκε χωρίς ελλείψεις με τους Γιώργο, Τζουάνα, Κώστα, Bill, Mula και Angelo.Το ματς ξεκίνησε με δύο πολύ γρήγορα τέρματα από Τζουάνα και Angelo, δίνοντας την εντύπωση ότι η βραδιά θα κυλούσε χωρίς προβλήματα. Η χαλάρωση επέφερε και την ανατροπή στο σκορ με την αντίπαλη ομάδα να πετυχαίνει τρία απανωτά γκολ χωρίς όμως να κάνει άλλες ευκαιρίες. Ο Bill με δεξί βολέ από κοντά ισοφάρισε σε 3-3 και λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, μετά από μπαλιά-διαβήτη του Mula, ο Angelo αφού ντρίπλαρε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, έδωσε προβάδισμα ενός γκολ στην f.c.kardistan.
Να σημειωθεί ότι μόνο στο πρώτο ημίχρονο, οι αντίπαλοι κάνανε πέντε πολύ σκληρά φάουλ, τα περισσότερα στον βιρτουόζο Τζουάνα, ο οποίος πρέπει να είναι ο παίχτης με τα περισσότερα κερδισμένα φάουλ στο πρωτάθλημα. Κι ενώ η κατάσταση φαινόταν να εξομαλύνεται, είχαμε τον τραυματισμό ενός αντιπάλου στο φρύδι από μη εσκεμμένο χτύπημα του Κώστα. Σε φάση ακίνδυνη, ο Κώστας σηκώθηκε για κεφαλιά και ο αντίπαλος που ερχόταν με φόρα από πίσω, δυστυχώς σκίστηκε στο φρύδι και έφυγε εσπευσμένα για ράμματα. Σε αυτό το σημείο, ένας άλλος συμπαίκτης του, από τους λεγόμενους "νταήδες" των γηπέδων, προκαλούσε για τσαμπουκά χωρίς λόγο. Πάλι καλά που δεν τον αρχίσαμε στις ψιλές, να αποχωρήσει και επίσημα με τσο & λο...Για την ιστορία, το ματς διεκόπη λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και κατοχυρώθηκε υπέρ της f.c.kardistan με 4-3. Κορυφή λοιπόν και 12 βαθμοί σε 4 αγώνες...Όχι κι άσχημα...

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Angelo.

Δεν υπάρχουν σχόλια: