Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

f.c.Kardistan Vs Πίκπα (2ος γύρος)

"Η παντόφλα, ο περιπτεράς και το σερί..."

Στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής, η f.c.kardistan κλήθηκε να αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά τη νεανική ομάδα των ΠΙΚΠΑ. Σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες, είχαμε μόνο μια αλλαγή στη σύνθεση της ομάδας, καθώς στη θέση του γριπιασμένου Τζουάνα, επέστρεψε ο Κώστας που έπαιξε λίμπερο.
Στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο ξεκίνησε ουσιαστικά με ολιγόλεπτη καθυστέρηση εξαιτίας της καθυστερημένης προσέλευσης ενός αντίπαλου παίχτη, από πολύ νωρίς φάνηκε ότι η βραδιά θα κυλούσε ήρεμα και χωρίς κίνδυνο για απώλεια βαθμών. Με τον Mula να σημειώνει τα δυο πρώτα γκολ μέσα σε λίγα λεπτά και τον Angelo να παίρνει την σκυτάλη στο σκοράρισμα, οι δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με το σκορ να έχει διαμορφωθεί στο 4-1 υπέρ της f.c.kardistan.Η αντίπαλη ομάδα θέλοντας ίσως και να ρισκάρει, κατέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο με μια πρωτοποριακή διάταξη, καθώς είχε στη θέση του επιθετικού τον περιπτερά Μένη, ο οποίος δεν πρέπει να γύρισε ούτε μία φορά πίσω από τη σέντρα. Μετά τον αγώνα μάλιστα δήλωσε ότι όνειρό του είναι να ανοίξει κανονικό περίπτερο για να μην κουνιέται και πολύ...
Με την f.c.kardistan να διατηρεί πάντα διαφορά ασφαλείας, παρατηρήσαμε τον Bill να σουτάρει χωρίς λόγο πολλές φορές πίσω από το κέντρο, τον Angelo να αστοχεί σε πάμπολλα κοντινά σουτ, αλλά και κάποια διαστήματα ποδοσφαιρικής ομορφιάς, με την μπάλα να γυρνάει υπέροχα.
Highlight του αγώνα το τελευταίο γκολ από τους Καρδιτσιώτες, με τον Mula να μοιράζει σακούλες σε δύο αντιπάλους, να κρεμάει τον τερματοφύλακα με τεχνικό πλασέ, η μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και ο Angelo (σαν άλλος Πίπο Ινζάγκι) απλώς να την σπρώχνει στο πλεχτό.

Τελικό σκορ, νίκη για την f.c.kardistan με 9-3 και έβδομο σερί τρίποντο που την εδραιώνει άνετα στην κορυφή του ομίλου. Τα γκολ πέτυχαν οι Bill(2), Angelo(4) και Mula(3).
Μετά το τέλος της συνάντησης, ο Angelo εκμυστηρεύθηκε σε συμπαίχτες και αντιπάλους την αιτία της κακής του απόδοσης. Είχε φάει παντόφλα στο σπίτι από την Μάγδα, η οποία ήθελε να πάνε για ψώνια. Τα έχει αυτά ο έγγαμος βίος, αλλά ελπίζουμε να μην συνεχιστούν για πολύ οι παντόφλες της Μάγδας για να μην επηρεαστεί ψυχολογικά ο επιθετικός της ομάδας.

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Mula.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ Ο ANGELO,E????ΚΑΛΑ...

Detriosi Sergio είπε...

Magkes lete liges malakies...kai ntroph sas g enan kai mono logo o teramtaofulakas ths antipalhs omadas htan kataplhktikos kai t paixnidi sas htan metrio kai kati teleytaio re paidia to score epeidh t kratagame apo e3w htan 9-6 k oxi 9-3 opote kai se ayto psemmata NTROPH kai ONIDOS s esas...:/!!

lost_in_space είπε...

den tin paleveis aderfe, poiu tha peis kai ntropi mas. AN me katapliktiko termatofulaka roufikses 9, an den htan katapliktikos posa tha etroges? Eseis oi ap' ekso pou kathosastan? (giati nomizo oti eisai kapoios apo tous mesa???)
To skor to kratage o referee,(nomizo arxise na simionei apo ti stigmi pou pezame 5 vs 5) kai egrafe 9-3 (an metrages to skor apo tote pou pezame 5 enation 4, isos exeis dikio, alla kai pali 9-5 tha htan).