Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

f.c.Kardistan Vs Αετοί

"Στην κορυφή οι Βάσκοι..."

Μετά από το απόλυτο των νικών στις εφτά πρώτες αγωνιστικές η f.c.kardistan απέδειξε και πάλι τη δύναμη της. Αντιμετώπισε σε διαδοχικά παιχνίδια τους Αετούς και τους 199.

Μετά από καιρό, η f.c.kardistan κατέβηκε να αγωνιστεί έχοντας και μία αλλαγή στη σύνθεσή της, καθώς δεν είχαμε ούτε μία απουσία.Ο Γιώργος ήταν κάτω από τα γκολπόστ, στην άμυνα εναλλάσσονταν οι Κώστας, Mula, Τζουάνας, ο Bill στο κέντρο και ο Angelo στην επίθεση.Πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο με άψογη κυκλοφορία και αλληλοκάλυψη, με αποτέλεσμα νωρίς νωρίς να προηγηθούμε με 4-0 και να καθαρίσουμε την υπόθεση νίκη. Μπροστάρης στο σκοράρισμα ήταν ο Τζουάνας με 3 τέρματα (το ένα από εκπληκτική μπαλιά του Bill), ενώ στο τέταρτο γκολ οι Angelo και Mula κρύψανε την μπάλα με τον τελευταίο να πλασάρει τεχνικά από πλάγια θέση.

Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και με τον Mula να ξεκουράζεται για λίγο, η ομάδα έχασε την αυτοσυγκέντρωσή της και πραγματοποίησε κακή εμφάνιση. Οι αντίπαλοι μειώσανε σε 4-2 (στο πρώτο γκολ φέρει ευθύνη ο Γιώργος), ο Τζουάνας ανέβασε τον δείκτη στο 5-2 και λίγο πριν το τέλος, η f.c.kardistan δέχθηκε άλλα δύο γελοία γκολ με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 5-4.

Τα καλύτερα όμως συνέβησαν μετά τη λήξη του ματς. Κι ενώ οι "Βάσκοι" είχαν ντυθεί και ετοιμάζονταν να αναχωρήσουν από το γήπεδο, ο μεγάλος Πάνος Μπαλάφας (ο οποίος μας εκμυστηρεύτηκε ότι είναι προπονητής-σκηνοθέτης και θέλει να γυρίσει ταινία με την Πετρούλα...) τους κάλεσε να παίξουν και δεύτερο σερί ματς γιατί είχε γίνει πάλι "συνεννόηση κλαρίνο" στο ημερήσιο πρόγραμμα των αγώνων. Αντίπαλοι αυτή τη φορά, οι πυροσβέστες του "199".

Μόνο ο Κώστας αποχώρησε επικαλούμενος κούραση, ενώ ο Angelo αμέσως πήρε τηλέφωνο την αγαπημένη του σύζυγο να πάρει άδεια (όπως μας είπε φοβόταν ότι αυτή τη φορά αντί για παντόφλα, θα δεχόταν επίθεση με βέργα) κι έτσι κάναμε ένα πολύ καλό τεστ για την φυσική μας κατάσταση και την αγωνιστική πειθαρχία. Νίκη και σε αυτό το ματς με 3-2 (οι 3 βαθμοί δεν προσμετρούνται στην βαθμολογία της ομάδας) με τα γκολ να σημειώνουν οι Mula(2) και Angelo(1). Highlight του αγώνα, το διπλό δοκάρι από Τζουάνα και Angelo και οι φοβερές αποκρούσεις του Γιώργου σε διαδοχικά σουτ των αντιπάλων.

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Τζουάνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: