Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

f.c.Kardistan Vs Ηράκ (2ος γύρος)

"Σώθηκε από θαύμα..."

Λίγες στροφές πριν την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων, και η f.c.kardistan κλήθηκε να αντιμετωπίσει την αξιόμαχη ομάδα των Ηράκ, η οποία φλερτάριζε με τη δεύτερη θέση. Χωρίς καμία απουσία, μιας και είχαμε απαρτία και από τους 6 παίχτες που λογίζονται ως βασικοί, η πρωτοπόρος του ομίλου αγωνίστηκε με τους Γιώργο, Κώστα, Τζουάνα, Bill, Mula και Angelo.

Μετά από καιρό, όλοι οι παίχτες έφτασαν νωρίς στις αθλητικές εγκαταστάσεις, με συνέπεια να ξεκινήσει ένα ασταμάτητο "μασλάτι" (για όσους δεν γνωρίζουν, ας ρωτήσουν κανέναν Καρδιτσιώτη). Περιττό να πούμε ότι στο πρώτο ημίχρονο, παίζανε μόνο οι φανέλες της f.c.kardistan και όχι οι παίχτες της. Τραγική εμφάνιση πραγματικά, με κύριο χαρακτηριστικό το γεγονός ότι δεν είχαμε πλάνο στο παιχνίδι, κανείς δεν κρατούσε την θέση του στο γήπεδο, κανείς δεν τελείωνε μια φάση με αυτοσυγκέντρωση. Σκορ ημιχρόνου 0-2, με τον Γιώργο να έχει κάνει τουλάχιστον 6-7 σωτήριες επεμβάσεις.
Μετά την ανάπαυλα, λίγο το ότι ο Bill γύρισε στην άμυνα, λίγο ότι λειτούργησε το αίσθημα της αυτοσυντήρησης, λίγο ότι η τύχη δεν θα άφηνε να υποστούμε την πρώτη ήττα, καταφέραμε να πάρουμε ισοπαλία με 3-3. Είναι κάπως απογοητευτικό το ότι εμφανίζεται ως κατόρθωμα η ισοπαλία, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω. Ο Angelo σημείωσε 2 τέρματα και ένα ο Τζουάνας, ενώ χάσαμε και 1-2 ευκαιρίες για να κάνουμε την υπέρτατη κλοπή και να πάρουμε το ματς. Βαθμολογικά, η ισοπαλία δεν έχει καμία αρνητική επίπτωση, αλλά όλοι πρέπει να αφυπνιστούν ώστε να μην επαναληφθεί τέτοια εμφάνιση, ειδικά ενόψει των νοκ-άουτ παιχνιδιών.

Στα παραλειπόμενα, γκαντέμικη αποδείχθηκε η τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μακρή λίγο πριν το ματς, καθώς ήταν η πρώτη γκέλα εδώ και πολύ καιρό. Τυχαίο??? Δε νομίζουμε...

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε "ο συγκλονιστικός" Γιώργος που έκανε πάμπολλες εντυπωσιακές επεμβάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: