Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

f.c.Kardistan Vs Coinflip (Κύπελλο, top16, 2ος γύρος)

"Δίκαιος αποκλεισμός..."

Έχοντας ελάχιστο χρόνο για ξεκούραση, καθώς ο άρχοντας ρέφερι-διοργανωτής Μπαλάφας δεν χαμπαριάζει τίποτα και βάζει κάθε 2 μέρες αγώνες, η f.c.kardistan μετά τον ηρωικό αποκλεισμό στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, κλήθηκε να παίξει την ρεβάνς του πρώτου ισόπαλου αγώνα ενάντια στους Coinflip. Ο Γιώργος, μετά την αποκαρδιωτική εμφάνισή του την Τρίτη, αυτοεξορίστηκε στα πάτρια εδάφη για λίγες μέρες και με τσίπρο θα πνίξει την στενοχώρια του.
Η σύνθεση στο χθεσινό ματς ήταν Goldie κάτω από τα γκολπόστ (ήρθε για θεατής, αλλά έβαλε την φόρμα και έπαιξε τερματοφύλακας με ιδιαίτερη επιτυχία), Mula και Κώστας στην άμυνα, Bill και Costarello στο κέντρο και Angelo στην κορυφή της επίθεσης. Παρά την πολυτέλεια της αλλαγής, οι Βάσκοι εμφανίστηκαν πολύ κουρασμένοι και χωρίς καθαρό μυαλό.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο 1-1, με τον Bill να σημειώνει υπέροχο τέρμα με ατομική προσπάθεια. Γενικά, υπήρχαν πολλά νεύρα, αρκετές μικροδιακοπές, και καθόλου καλό ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι αντίπαλοι εμφανίστηκαν πολύ καλύτεροι και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για να καθαρίσουν το ματς. Κι ενώ είχαν προηγηθεί με 2-1, ο Costarello λίγο πριν τη λήξη ισοφάρισε με δεξί πλασέ, δείχνοντας το δρόμο για την παράταση. Παρόλα αυτά, δευτερόλεπτα πριν το τελικό σφύριγμα, οι Coinflip καταφέρανε να βάλουν και τρίτο γκολ παίρνοντας δίκαια την πρόκριση για τα προημιτελικά του κυπέλλου, με τελικό σκορ 2-3.

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Goldie, με πολύ καλή παρουσία κάτω από τα γκολπόστ και ως λίμπερο όποτε χρειάστηκε.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΘΕΑΘΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΒΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΑΤΣ ΤΩΝ PLAY OFF.

Ανώνυμος είπε...

ΤΥφαων´ΜΠαρνετ 5-3

ginobill7 είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.