Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

f.c.Kardistan Vs Τυφάων (semifinal)

"Μια ανάσα πριν τον τελικό..."

Μετά τις δύο προκρίσεις επί του Ορχομενού και των Μολών Λαβέ, έφτασε η μεγάλη ώρα για τον ημιτελικό αγώνα απέναντι στους παλιούς γνώριμους Τυφάων. Να σημειωθεί ότι σε τουλάχιστον άλλες τρεις περιπτώσεις, οι δύο ομάδες είχανε διασταυρώσει τα ξίφη τους σε αγώνες νοκ-άουτ. Με κλασική πλέον σύνθεση και πίστη για πρόκριση, η f.c.kardistan παρατάχθηκε με τους Γιώργο κάτω από τα γκολπόστ, Goldie και Mula στην άμυνα, Bill σε ελεύθερο ρόλο και Angelo στην κορυφή της επίθεσης.Το πρώτο ημίχρονο αποτέλεσε χτύπημα κάτω από τη μέση, καθώς οι Βάσκοι βρέθηκαν να χάνουν με 2-0, αν και η εικόνα του παιχνιδιού ήταν τελείως διαφορετική. Αρκετές ευκαιρίες και καλή αμυντική λειτουργία, και παρόλα αυτά με δύο στιγμές αδράνειας, διαμορφώθηκε το σκορ ημιχρόνου στο 0-2 υπέρ των Τυφάων. Ενθαρρυντικά τα μηνύματα, αλλά όχι και το αποτέλεσμα.

Στην καθιερωμένη ανάπαυλα, οι Καρδιτσιώτες υποσχέθηκαν να τα δώσουν όλα κι ό,τι βγει. Έτσι, είδαμε ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο. Συνεχίζοντας την καλή αμυντική λειτουργία, οι παίχτες της f.c.kardistan βραχυκυκλώσανε τους αντιπάλους, οι οποίοι δεν μπορούσαν να βγάλουν παίχτη παραπάνω με κάθετες μπαλιές. Αρχικά, ο Mula με δεξί κεραυνό μείωσε σε 2-1 και στη συνέχεια, έδωσε την ασίστ στον Angelo για το 2-2. Για τα επόμενα 5 λεπτά, οι Τυφάων ασκήσανε τρομερή πίεση χωρίς όμως αποτέλεσμα κι έτσι το time-out ήταν σωτήριο για τις απαραίτητες ανάσες. Ακριβώς όμως με την επανέναρξη, ο Γιώργος έκανε μια απίστευτη γκάφα δωρίζοντας το γκολ στον αντίπαλο επιθετικό.
Ο Bill μετά από κλέψιμο και ασίστ του Goldie έκανε το 3-3, οι αντίπαλοι προηγήθηκαν ξανά με γκολ το οποίο θα μπορούσε να αποτραπεί κι εκεί είδαμε την πιο κλασική χαμένη ευκαιρία. Ο Angelo αφού απέφυγε τον τερματοφύλακα, κατάφερε να στείλει την μπάλα άουτ σε κενό τέρμα, στερώντας την ισοφάριση από την f.c.kardistan 3 λεπτά πριν τη λήξη. Στον εναπομείναντα χρόνο, οι Τυφάων σημειώσανε και πέμπτο γκολ, με τον Mula να βάζει γκολ ξανά με δεξί σουτ και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 4-5.

Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει, καθώς μέσα σε 48 ώρες ακολουθεί ο επαναλητικός αγώνας για το κύπελλο, θεσμός στον οποίο οι Βάσκοι θέλουν να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται.

Τι μας άρεσε: Η αμυντική λειτουργία απέναντι στην κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος και η συνολικά καλή εμφάνιση που πιστοποιεί την πολύ καλή παρουσία των Βάσκων στο πρωτάθλημα.
Τι δεν μας άρεσε: Η μέτρια εμφάνιση του Γιώργου μετά από τρεις διαδοχικές απολαυστικές εμφανίσεις στα προηγούμενα ματς, Επίσης, η απίστευτη ευκαιρία για επιθετικό κλάσης από τον Angelo.

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Goldie, με την ηγετική του παρουσία στα μετόπισθεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: