Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

f.c.Kardistan Vs Coinflip (Κύπελλο, top16, 1ος γύρος)

"Πάλι καλά…"

Ενδιάμεσα από τους αγώνες play off η f.c.kardistan έχει και υποχρεώσεις για το Κύπελλο. Για τον θεσμό αυτό αντιμετώπισε το απόγευμα της Παρασκευής τους Coinflip για την φάση των 16. Υπενθυμίζουμε ότι στη φάση των 32 απέκλεισε την ομάδα του Ορχομενού. Η f.c.kardistan παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με μια αλλαγμένη σύνθεση κατά τα 2/5. Τους Γιώργο, Bill, Angelo συμπλήρωσαν οι Tcitc και Κατερινιώτης. Οι υπόλοιποι γνωστοί άγνωστοι απουσίαζαν για δικούς τους λόγους…Στα αγωνιστικά τώρα, η f.c.kardistan μπήκε νωθρά στον αγωνιστικό χώρο πιστεύοντας ότι θα κερδίσει χωρίς να παίξει… Μεγάλο λάθος, πάλι καλά που ο τερματοφύλακας της ομάδας δεν αντιμετώπισε έτσι το παιχνίδι και πριν καλά καλά συμπληρωθούν 10 λεπτά παιχνιδιού είχε κάνει 4-5 σημαντικές επεμβάσεις! Η f.c.kardistan ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ με γκολ του Κατερινιώτη μετά από εκτέλεση κόρνερ. Αλλά οι Coinflip ισοφάρισαν πριν την ανάπαυλα σε 1-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο η f.c.kardistan μπήκε με σκοπό να καθαρίσει το παιχνίδι, πέτυχε 2 γρήγορα γκολ με τον Κατερινιώτη και τον Angelo, και μετά… βραχυκύκλωσε!!! Χωρίς λόγο έκανε 2 τραγικά λάθη στην άμυνα και δέχθηκε την ισοφάριση. Από εκεί και έπειτα δεν μπόρεσε να ξανασκοράρει και να πάρει προβάδισμα στον αγώνα, αντίθετα κινδύνεψε πολλές φορές να δεχθεί κι άλλα τέρματα!
Μετά από αυτό το ισόπαλο αποτέλεσμα 3-3, όλα είναι ανοιχτά για τον επαναληπτικό αγώνα που θα διεξαχθεί σε εύλογο χρονικό διάστημα. Επόμενος αγώνας της f.c.kardistan με τους Τυφάων, για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος!

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε Γιώργος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: