Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

f.c.Kardistan Vs Μολών Λαβέ (Φιλικό)

"Φιλικό σφράγισμα"

Πέμπτη 17 Μαρτίου και αντί να παίξει η ομάδα των Βάσκων παιχνίδι πρωταθλήματος, αγωνίστηκε σε φιλικό αγώνα εναντίον των νεαρών και ταλαντούχων Μολών Λαβέ, σε μια επανάληψη του προημιτελικού.Η σύνθεση της f.c.kardistan στο χθεσινό ματς: Γιώργος, Goldie, Mula, Bill και Angelo. Καλό κλίμα και διάθεση να ξεχαστεί γρήγορα η κακή παρένθεση της προηγούμενης Πέμπτης, κάτι που φάνηκε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Επειδή το σκορ ξέφυγε πάρα πολύ (κάπου στα 15 γκολ έφτασε η επιθετική παραγωγή), αυτό που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι ότι δεν δεχτήκαμε γκολ. Ο Γιώργος μάλιστα αποκάλυψε ότι έπλυνε τα γάντια για να ξεπλύνει τις κακές προηγούμενες εμφανίσεις του, και από ότι φαίνεται έπιασε τόπο η μπουγάδα. Επίσης, γκολ σημειώσανε και οι 4 που αγωνίζονταν μέσα.

Είδαμε πολύ όμορφα τέρματα μετά από συνδυασμούς, καλή κυκλοφορία, τρέξιμο και όχι στατικότητα, δοκάρι του Bill πίσω από τη σέντρα, μικρή αιμορραγία στη μύτη του Γιώργου, όμορφες πινελιές από τον Mula (προσποίηση του αλόγου), βομβαρδισμούς από τον Angelo (κάπου στα 7 γκολ σταμάτησε) και άμυνα για σεμινάριο από τον Goldie. Αλλά όλα αυτά δεν ήταν τίποτα μπροστά στην ανείπωτη χαρά να "σφραγίσουμε" τον άρχοντα Μπαλάφα, ο οποίος ήθελε να ξεσκουριάσει και να αγωνιστεί για αρκετή ώρα με την αντίπαλη ομάδα. Αλήθεια, πώς του φάνηκε το σφράγισμα? Του άρεσε ή ήθελε κι άλλο? Ας απαντήσει ο άρχοντας...

Mvp αναδείχθηκε το σφράγισμα...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.... ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΕΙΜΑΙ!ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΕΤΣΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ(ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ)ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΚΑΙ .....ΕΤΣΙ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ!!!!!!!!!ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΟΡΗΓΗΣΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ,ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΧΛΩΜΙΑΖΕ!ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΥΚΟΛΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!



ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΑ ΟΧΙ ΣΑ ΤΟΥ ΜΠΙΛΥ ΤΑ ΣΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ...ΞΕΡΕΙ...

0 ΑΡΧΟΝΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

h f.c.kardistan einai megalh omada! den prokite na dialithei pote!!!

Ανώνυμος είπε...

tis megales omades tis kanoun oi titloi...oxi ta logia!!!