Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011

f.c.Kardistan Vs Gas Train

"Τα χάσαμε τα τρένα..."

Οι διακοπές τελειώσανε για τους παίχτες της f.c.kardistan, και μετά από αγωνιστική απραξία 2 μηνών, κλήθηκαν να ξεκινήσουν τους επίσημους αγώνες στον όμιλο της Τρίτης πλέον. Η απόφαση αυτή ελήφθη έπειτα από δημοκρατικές διαδικασίες των μελών της ομάδας, με σκοπό να δυσκολέψει το επίπεδο δυσκολίας των αγώνων.

Στην πρεμιέρα λοιπόν, η οποία διεξήχθη κάτω από ασταμάτητη βροχή, οι Βάσκοι αυτονομιστές παρατάχθηκαν με τους Γιώργο, Τζουάνα, Mula, Bill και Angelo. Έχοντας επίγνωση της δεδομένης έλλειψης σε φυσική κατάσταση, η ομάδα στήθηκε με σφιχτή διάταξη και συμπαγή αμθντική λειτουργία. Λίγα τα ατομικά λάθη και με τον Τζουάνα να σηκώνει το βάρος στο σκοράρισμα, το ημίχρονο έληξε με 6-2 υπέρ της f.c.kardistan. Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα κλείστηκε ακόμα πιο πίσω, δίνοντας πολύ χώρο στην αντίπαλη ομάδα. Ευτυχώς, η διαχείριση του σκορ δεν αποδείχθηκε δύσκολη υπόθεση και χτυπώντας με αντεπιθέσεις, οι Καρδιτσιώτες πήραν τη νίκη με το ευρύ 9-3.
  • Τα γκολ σημειώσανε οι Τζουάνας(4), Angelo(3) και Bill(2).
  • Εκπληκτική η απόκρουση του Γιώργου στο πρώτο ημίχρονο που κατάφερε και καπάκωσε την μπάλα με διπλή προσπάθεια πάνω στην γραμμή του τέρματος.
  • Πολύ καλή συνεργασία Angelo - Τζουάνα στο πρώτο ημίχρονο από αριστερά.
  • Πανομοιότυπα γκολ του Angelo και του Bill ύστερα από μαγικές κάθετες Mula.
  • Κανονίζεται τις επόμενες ημέρες έξοδος των παιχτών, οπότε θα παρακαλέσουμε την Μάγδα να αφήσει στην άκρη την παντόφλα και να δώσει την συγκατάθεσή της στον σύζυγο χωρίς γκρίνιες.
  • Περίεργες μουσικές επιλογές από τον Bill, που φαίνεται ότι επηρέαστηκε πολύ από τις διακοπές στην κοσμοπολίτικη Μύκονο.
  • Nous avons perdu les trains....
Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Τζουάνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: