Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011

f.c.Kardistan Vs Jablonec

"Γκραν-γκινιόλ..."

Δεύτερη αγωνιστική για τον όμιλο της Τρίτης και η f.c.kardistan μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα, αντιμετώπισε την Jablonec, σε ένα ματς που αποδείχτηκε άκρως συναρπαστικό.

Η σύνθεση δεν άλλαξε καθόλου σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα, κι έτσι κάτω από τα γκολπόστ παρατάχθηκε ο Γιώργος, στην άμυνα ο Mula και ο Τζουάνας, μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο ο Bill και καθαρόαιμος επιθετικός ο Angelo.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με επιθετικό μονόλογο της Jablonec. Πραγματικά, οι στιγμές που πέρασε η άμυνα της f.c.kardistan ήταν πολύ δύσκολες και με μεγάλη προσπάθεια το σκορ διατηρούνταν για ώρα μόνο στο 1-0. Κάπου εκεί, μίλησε η μεγάλη κλάση του Angelo, ο οποίος κόντρα στη ροή του ματς από πολύ πλάγια ισοφάρισε σε 1-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, η f.c.kardistan μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να προηγηθεί με 3-1, με άλλα 2 τέρματα από τον Angelo. Αρχικά, μετά από κόρνερ του Mula και πάσα του Bill και στη συνέχεια με εξαιρετικό κλέψιμο και ασίστ από τον Mula.
Στη συνέχεια η Jablonec άρχισε να σφυροκοπά και μέσα σε 10 λεπτά ισοφάρισε σε 3-3, βοηθούμενη και από την ασυνεννοησία Γιώργου-Bill σε έξοδο του πρώτου, η οποία κατέληξε στο γκολ της ισοφάρισης. Κλεισμένη πίσω, με τον Τζουάνα να έχει παραδώσει πνεύμα από νωρίς και τον Mula να μπαλώνει τρύπες, η βάσκικη ομάδα αντιστεκόταν σθεναρά, και μάλιστα θα μπορούσε να κλέψει και το ματς με τις δύο μεγάλες ευκαιρίες από τον Angelo στο τέλος του αγώνα.

Συμπερασματικά, ο βαθμός της ισοπαλίας ήταν θετικό πρόσημο σύμφωνα με την εικόνα του ματς, και με 4 βαθμούς πιστεύουμε ότι το ξεκίνημα στον ομολογουμένως δύσκολο όμιλο της Τρίτης είναι αρκετά καλό.

Mvp (αλλά και μοιραίος παίχτης) μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Angelo.

Δεν υπάρχουν σχόλια: