Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011

f.c.Kardistan Vs Jablonec (2ος γύρος)

"Στο ίδιο έργο θεατές"

Μετά το αναπάντεχο ρεπό που προέκυψε την προηγούμενη εβδομάδα, είχαμε χθες τον τρίτο αγώνα της f.c.kardistan και πάλι με αντίπαλο τους Jablonec. Αλλαγή της τελευταίας στιγμής στην σύνθεση των Βάσκων, με τον Tcitc να παίρνει την θέση του Τζουάνα και οι υπόλοιποι 4 να είναι οι γνωστοί-άγνωστοι Γιώργος, Mula, Bill και Angelo.Το ξεκίνημα ήταν αποκαρδιωτικό με πολλές λάθος επιλογές, κακές τοποθετήσεις στα μαρκαρίσματα και μοιραία το σκορ άρχισε να ανοίγει υπέρ των αντιπάλων. Σε αυτό βοήθησε και "ο άρχοντας Μπαλάφας" που έκλεισε τα μάτια σε οφθαλμοφανές φάουλ με το οποίο οι Jablonec σημειώσανε το 2-0. Ο Bill εξοργίστηκε, έκανε "πατάτα" αμέσως μετά κι έτσι είχαμε το 3-0 μέσα σε ένα λεπτό. Πριν τη λήξη του ημιχρόνου όμως, η καρδιτσιώτικη ομάδα ανασυντάχθηκε και κατάφερε να μειώσει σε απόσταση αναπνοής χάρη σε 2 υπέροχα τέρματα του Angelo (το πρώτο με απευθείας εκτέλεση φάουλ και το δεύτερο με ιδανικό πλασέ έπειτα από κλέψιμο και ασίστ του Mula). Στα highlights του αγώνα, η εκπληκτική διπλή απόκρουση του Γιώργου από πολύ μικρή απόσταση, ο οποίος δέχθηκε και τα συγχαρητήρια των αντιπάλων σε μια κίνηση fair play.

Λίγο πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, εκτυλίχθηκε θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Bill και Μπαλάφα με ανταλλαγή αρκετών γαλλικών και ατμόσφαιρα που θύμιζε μπαρούτι. Πάλι καλά που δεν είδαμε και μάχες σώμα με σώμα. Με σφιχτή άμυνα και καλύτερη αλληλοκάλυψη, η f.c.kardistan έδειχνε σιγά σιγά πως θα το παλέψει το ματς και με άλλα 2 τέρματα του Angelo (έχει πάρει φαίνεται εργολαβία το σκοράρισμα με τους Jablonec), προηγήθηκε με 4-3 κάνοντας την ολική επαναφορά. Οι αντίπαλοι φυσιολογικά, όντας και πιο γυμνασμένοι, άρχισαν να σφυροκοπούν, να χάνουν ευκαιρίες (μερικές από αυτές κλασικές), και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 4-4 λίγα λεπτά πριν τη λήξη. Από πλευράς Βάσκων, δύο πολύ καλές ευκαιρίες έχασε ο Tcitc (στον οποίο ακυρώθηκε και αμφισβητούμενο γκολ), ενώ ένα λεπτό πριν το τελευταίο σφύριγμα ο Angelo έχασε μεγάλη ευκαιρία που θα έδινε και τη νίκη.

Έπειτα από 3 αγώνες, η f.c.kardistan έχει 5 βαθμούς με μία νίκη και δύο ισοπαλίες, και ατενίζει το μέλλον στον δύσκολο όμιλο της Τρίτης με αισιοδοξία.

Mvp μετά από ψηφοφορία (για άλλη μια φορά) αναδείχθηκε ο Angelo.

Δεν υπάρχουν σχόλια: