Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

f.c.Kardistan Vs Coinflip

"Μέτρια εμφάνιση και πρώτη ήττα"

Μετά το απόλυτο νικών στις 4 πρώτες αγωνιστικές, ήρθε και η πρώτη απώλεια βαθμών για την f.c.kardistan η οποία ηττήθηκε από τους Coinflip στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής. Σε αυτό το παιχνίδι, οι Βάσκοι παρατάχθηκαν με την κλασική σύνθεση, δηλαδή τους Γιώργο κάτω από τα γκολπόστ, Bill σε ρόλο τελευταίου, Mula και Μαχμούντ στις πτέρυγες, ενώ ο Angelo ήταν στην κορυφή της επίθεσης.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά, μιας και ο Μαχμούντ εκμεταλλεύθηκε άριστα την πολύ καλή ομαδική συνεργασία κι έγραψε το 1-0. Η ομάδα των Coinflip αντέδρασε γρήγορα και κατάφερε να σημειώσει δύο τέρματα, παίρνοντας προσωρινά το προβάδισμα. Μέχρι το ημίχρονο, ο Μαχμούντ έφερε το ματς στα ίσα έπειτα από ασίστ του Angelo, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν για την ανάπαυλα ισόπαλες 2-2. Αρκετές ευκαιρίες χάθηκαν, αλλά μπροστά στο ρεσιτάλ του δευτέρου ημιχρόνου δεν είχαμε δει ακόμα τίποτα.

Από την αρχή της επανάληψης και μέχρι 5 λεπτά πριν τη λήξη, η f.c.kardistan είχε τα ηνία του ματς και προσπαθούσε (ανορθόδοξα κάποιες φορές) να πάρει το προβάδισμα στο σκορ. Δυστυχώς, η μάστιγα των χαμένων ευκαιριών ξαναχτύπησε και είναι κάτι που πρέπει να διορθωθεί σε ματς με αξιόλογους αντιπάλους.
Ο τερματοφύλακας των Coinflip έκανε φανταστική εμφάνιση, έχοντας κάποιες εντυπωσιακές αποκρούσεις στο ενεργητικό του κι έτσι το άγχος και η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης κυρίευσε τους Καρδιτσιώτες. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, διαμορφώθηκε το τελικό 2-4, με τους αμυνόμενους να έχουν σοβαρότατη ευθύνη (στο τρίτο γκολ οι Μαχμούντ και Bill, ενώ στο τέταρτο γκολ ο Mula).
Όσο κι αν μας στενοχώρησε η ήττα, το ποδόσφαιρο περιλαμβάνει και τις άσχημες στιγμές και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Κι όταν λέμε μπροστά, εννοούμε τις διακοπές του Πάσχα, τις οποίες σύσσωμη η ομάδα θα περάσει στα πάτρια εδάφη με τσίπουρο και καλό φαγητό.

Καλές γιορτές σε όλους και με ρέγουλα το αρνάκι (μην εκτοξευθεί η χοληστερίνη στο διάστημα)!

Δεν υπάρχουν σχόλια: