Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

f.c.Kardistan Vs Dent United

"Με συνοπτικές διαδικασίες..."

Ντέρμπυ...μόνο στα χαρτιά αποδείχτηκε τελικά το ματς της f.c.kardistan εναντίον της Dent United. Οι Καρδιτσιώτες με άμυνα για σεμινάριο και αντεπιθέσεις φωτιά παρέδωσαν για άλλη μια τρίτη μαθήματα ποδοσφαίρου και τακτικής.

Ελλείψει του "capitano" Mula ο οποίος βρίσκεται σε επαγγελματικό ταξίδι στη Χίο (element) η συνηθισμένη πλέον 4αδα των Γιώργο, Μαχμούντ, Bill και Angelo πλαισιώθηκε απο τον Τάσο!

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας είχε εξαιρετική αμυντική λειτουργία. Με τον Bill σε ρόλο libero, τον Τάσο αριστερά του και δεξιά τον Μαχμούντ η εστία του Γιώργου έμοιαζε απροσπέλαστη. Ο Angelo με τρομερά τελειώματα αξιοποίησε στο έπακρο 3 υποδειγματικές αντεπιθέσεις σημειώνοντας 3 γκολ καρμπόν!Το σκορ του ημιχρόνου έκλεισε με κλέψιμο του Bill σε πλάγιο του τερματοφύλακα και σουτ σε κενή εστία...4-0 λοιπόν!

Στο δεύτερο μέρος η f.c.kardistan συνέχισε στον ίδιο ρυθμό με σκοπό να τελειώσει οριστικά το ματς! Πολύ γρήγορα με δυο ακόμα γκολ των Bill και Angelo το σκορ εκτοξεύτηκε στο βαρύ 6-0. Στη συνέχεια η Dent United πίεσε αρκετά(ανέβαινε χαρακτηριστικά ακόμα και ο αντίπαλος τερματοφύλακας) με σκοπό να σώσει έστω τα προσχήματα!Τελικά κατάφερε να μειώσει σε 6-2 και έτσι η σεμνή τελετή έλαβε τέλος!

4 στα 4 λοιπόν για την f.c.kardistan στο εαρινό πρωτάθλημα που συνεχίζει έτσι αλώβητη με σκοπό την κατάκτηση μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων του ομίλου που δίνει και το πλεονέκτημα έδρας στα play-off!

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Τάσος. (με ηγετική εμφάνιση τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση.)


Δεν υπάρχουν σχόλια: