Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2012

f.c.Kardistan Vs Ultras


"13η και φαραμακερή..."

Στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής η f.c.kardistan αντιμετώπισε την ομάδα των Ultras . Από την σύνθεση της f.c.kardistan απουσίαζε λόγω ασθενείας ο Μαχμουντ κάτι που όπως φάνηκε ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα ..Το ρόστερ της f.c.kardistan αποτέλεσαν οι Γιώργος,  Bill, Mula, Doctor και Angelo. 
Η f.c.kardistan ξεκίνησε τον αγώνα έχοντας παθητικό ρόλο μιας και οι αντίπαλοι είχαν μεγάλη ευχέρεια στο χειρισμό της μπάλας και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1. Οι παίκτες της f.c.kardistan βλέποντας ότι δεν υπάρχει άλλη λύση άρχισαν να παίζουν πιο επιθετικά και κατάφεραν να ισοφαρίσουν προς στιγμήν σε 1-1 με τον Bill. Αλλά η αδράνεια των τελευταίων λεπτών του πρώτου ημιχρόνου έφερε τους Καρδιτσιώτες να είναι πίσω στο σκορ με 1-3, σε μια στιγμή που κατά γενική ομολογία είχαν ισορροπήσει το παιχνίδι.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η f.c.kardistan κατάφερε να μειώσει σε 2-3 με τον Angelo, αλλά από εκεί και πέρα "κατέβασε διακόπτη"... Με αποτέλεσμα τελικά να ηττηθεί με το βαρύ 2-10 από την ομάδα των Ultras.
Από την τραγική εμφάνιση της f.c.kardistan δεν διασώθηκε κανένας από τους παίκτες της, όλοι είχαν απόδοση από μέτρια έως κακή!
  • Ο Angelo θα αγνοήσει την γκρίνια της Μάγδας και θα ανέβει για γιορτές στην Καρδίτσα, αφού ως γνωστόν εμείς οι Καρδιτσιώτες σκίζουμε την γάτα.
  • Περιμένουμε από τον χορηγό της ομάδας, Δημήτρη Γιαννακό, να κανονίσει εορταστικό τραπέζι μιας και η πορεία έως τώρα είναι ομολογουμένως άψογη.
"Να ευχηθούμε ολόψυχα καλές γιορτές με υγεία και μακάρι το 2013 να είναι μια χρονιά καλύτερη για όλους μας. Σας περιμένουμε στα πάτρια εδάφη της Καρδίτσας για τσίπουρο και κοψίδια."

Δεν υπάρχουν σχόλια: