Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012

f.c.Kardistan Vs Λουκουμάδες


"Γλυκιά εμφάνιση σαν λουκουμάδες"

Μετά από το ρεπό της προηγούμενης εβδομάδας, οι Καρδιτσιώτες σημείωσαν άλλη μια νίκη και διατήρησαν το απόλυτο. Πραγματικά δεν συναντά κανείς εύκολα 12 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και αξίζουν πολλά μπράβο σε όλη την ομάδα.
Στα αγωνιστικά, το τελικό σκορ συνοψίζει και την εικόνα του ματς, με την f.c.kardistan να κερδίζει με 10-5. Ο Bill πέτυχε τα 6 πρώτα γκολ (σκοράρει ακατάπαυστα τελευταία) με τα μισά από αυτά να σερβίρονται με μαεστρία από τον "capitano" Mula. Ο Doctor απέδειξε ότι και μετά τα 30, κάποιος μπορεί να μάθει να σουτάρει με το κακό πόδι. Σημείωσε 2 τέρματα (τα πρώτα με την τιμημένη φανέλα) και μάλιστα με το αριστερό, εντυπωσιάζοντας ακόμη και τον ίδιο του τον εαυτό. Μαχμούντ και Γιώργος πρόσθεσαν άλλη μια καλή εμφάνιση στο ενεργητικό τους, ενώ ο Angelo δεν μπορούσε να μην ματώσει τα αντίπαλα δίχτυα (2 τέρματα).
  • Ο Μαχμούντ έχει προλάβει να στεγνώσει και έχει κάτσει στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι.
  • Ο Μαχμούντ κάνει μπάνιο μέσα Δεκεμβρίου και προλαβαίνει να μάθει τον επόμενο νικητή του Champions League.
  • Ο Angelo καταφέρνει να πετάξει στα σκουπίδια θήκη κινητού με λεφτά και ευτυχώς να το θυμάται έγκαιρα και να τα μαζεύει.
  • Ο Bill δεν κάνει για φροντιστής, θα αναρωτιόμαστε όλοι πού είναι οι φανέλες μετά τον αγώνα. Γιώργο μην αφήσεις ξανά τον ρόλο αυτό γιατί χαθήκαμε...
Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε  ο Bill.

Δεν υπάρχουν σχόλια: