Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

f.c.Kardistan Vs AXM (2ος γύρος)

"Ματς ειδικών συνθηκών"

Άλλη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η f.c.kardistan την περασμένη Τρίτη. Αγωνιζόμενη για δεύτερη φορά κόντρα στους μαχητικούς ΑΧΜ, η καρδιτσιώτικη ομάδα κατάφερε να διαχειριστεί εξαιρετικά τις αντιξοότητες που προέκυψαν.
Στα πρώτα 5 λεπτά, οι "Βάσκοι" αγωνίζονταν με παίχτη λιγότερο, καθώς ο Μαχμούντ κόλλησε στην κίνηση κι έφτασε καθυστερημένα στο γήπεδο. Στο διάστημα αυτό, το σκορ έμεινε κολλημένο στο 0-0 και το ματς δεν άλλαξε μορφή. Αποτέλεσμα ημιχρόνου 1-1, με τον Angelo να ισοφαρίζει με μυτάκι αλά Ρομάριο και να δίνει το έναυσμα για αντεπίθεση.

Με τυχερό γκολ του Μαχμούντ (η μπάλα κόντραρε και πέρασε πάνω από τον τερματοφύλακα), η f.c.kardistan πήρε προβάδισμα λίγο πριν αρχίσουν οι ατυχίες για τους ΑΧΜ. Συγκεκριμένα, χάσανε για τα τελευταία 12 λεπτά έναν πολύ καλό τους παίχτη λόγω διαστρέμματος, ενώ άλλοι 2 παίχτες λίγο έλειψε να τραυματιστούν σε ανυποψίαστες φάσεις. Με σοβαρότητα και υπομονή, το σκορ έφτασε στο τελικό 7-1 για την 14η νίκη σε 15 ματς. Τα γκολ σημείωσαν οι Angelo(3), Bill(2), Μαχμούντ(1) και Mula(1). Ομολογουμένως τα τέρματα που σημείωσε ο Bill ήταν πολύ όμορφα, θυμίζοντας τον περσινό Κέβιν Μιραλάς.
  • Η επιλογή για αλλαγή αποδυτηρίων αποδείχθηκε ατυχής, καθώς η θερμοκρασία του νερού δεν μπορούσε να ρυθμιστεί με τίποτα. Ας φανταστεί κάποιος ότι ο Μαχμούντ στέγνωσε με μεγάλη καθυστέρηση(!!!), ενώ ο Γιώργος αμφιβάλουμε αν κατάφερε να ξεβγάλει την σαπουνάδα από τα μαλλιά του.
  • Ας ευχηθούμε να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Bill στη βουβωνική χώρα και να συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες του στην f.c.kardistan.
  • Επίσης, να δώσουμε τις καλύτερες μας ευχές στον Doctor για την ονομαστική του εορτή.
Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε  ο σταθερότατος Γιώργος, ο οποίος πιστώνεται το "αναίμακτο" πρώτο 5λεπτο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: