Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

f.c.Kardistan Vs Κονιόρδοι

"Μαγική ανατροπή"

Κρίσιμο ματς στην υπόθεση πρωτιά διεξήχθη την προηγούμενη Τρίτη ανάμεσα στην f.c.kardistan και τους Κονιόρδους. Οι Καρδιτσιώτες  πρωτοπόροι του ομίλου τέθηκαν αντιμέτωποι με την ομάδα που φιγουράριζε στην 3η θέση και υπό προϋποθέσεις, θα μπορούσε να φτάσει και στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η πλέον κλασική σύνθεση για την f.c.kardistan στο ντέρμπι με τους Γιώργο κάτω από τα γκολπόστ, Mula σε ρόλο "μαέστρου", Μαχμούντ και Bill στο κέντρο και Angelo σε ρόλο εκτελεστή. Το πρώτο ημίχρονο, αν και μοιρασμένο, έληξε με τους Κονιόρδους να προηγούνται με 4-2. Κύριο χαρακτηριστικό τα στιγμιαία λαθάκια που κόστισαν και γκολ, όπως το ανούσιο πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Μαχμούντ και το σουτ φάβα που έπνιξε ο Γιώργος.
Στην επανάληψη μόνο μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο, κι αυτή δεν ήταν άλλη από την f.c.kardistan. Με εμφάνιση επίδοξων πρωταθλητών, οι "αυτονομιστές" έφεραν το ματς τούμπα και πανηγύρισαν μεγάλη νίκη με τελικό σκορ 7-5. Ο Bill σκόραρε 3 φορές, αλλά το ζουμί ήταν τα δύο γκολ που πέτυχε με σουτ "όλο μίσος" από μακρινή απόσταση. Ο Angelo πρόσθεσε άλλα τρία τέρματα και σίγουρα βρίσκεται στους top κανονιέρηδες του πρωταθλήματος. Το άλλο γκολ σημείωσε ο Μαχμούντ, ενώ αρχηγική εμφάνιση έκανε ο "capitano" Mula. Ο Γιώργος σταθερότατος στο β ημίχρονο, είχε και την τύχη μαζί του σε δύο περιπτώσεις που η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι.

Όπως καταλαβαίνουν οι αναγνώστες, τα παλικάρια από την Καρδίτσα έκαναν εντυπωσιακή εμφάνιση και εδραιώσανε την πρώτη θέση στον όμιλο. Φανταστικό κλίμα και στα αποδυτήρια, με το ραντεβού για φαγητό να μετατίθεται για επόμενο αγώνα. Τελεία και παύλα, Kardistan είσαι κ...α! Όσο για την αντίπαλη ομάδα των Κονιόρδων, είναι κρίμα να ζορίζονται απλώς επειδή έχασαν και να πηγαίνουν στις τελευταίες φάσεις σαν "δρεπανοφόροι καμικάζι".

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε o Bill.

Δεν υπάρχουν σχόλια: