Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

f.c.Kardistan Vs Ταλιατέλες (3ος γύρος)

"Ο Angelo πήρε το όπλο του"

30η και τελευταία αγωνιστική για τη φάση των ομίλων είχαμε την Τρίτη 21/05 με την πρωτοπόρο f.c.kardistan να αντιμετωπίζει τους Ταλιατέλες. Με τον Μαχμούντ αυτή τη φορά να έρχεται οργανωμένος (με φακούς επαφής και σορτς) αλλά τον αρχηγό να αγωνίζεται με κρύωμα και τον Bill να δηλώνει κουρασμένος, ήταν σχετικά απρόβλεπτη η εικόνα που θα εμφάνισαν οι Καρδιτσιώτες.
Παρά το γεγονός ότι οι Ταλιατέλες προηγήθηκαν στο σκορ, το ματς εξελίχθηκε σε one man show. Από την στιγμή που το πρώτο σουτ του Angelo πήγε μέσα (από πολύ πλάγια θέση και μάλιστα με το δεξί), ήταν σίγουρο ότι θα είχε ρέντα. Η διαφορά άρχισε να μεγαλώνει και τελικά το σκορ διαμορφώθηκε στο 12-5 υπέρ της f.c.kardistan. Όλοι οι παίχτες σημείωσαν γκολ και πιο συγκεκριμένα Angelo(8), Bill(2), Mula(1) και Μαχμούντ(1).

Η δήλωση του ματς ανήκει στον bomber Angelo που υποσχέθηκε ότι θα έχει ξεπεράσει τα 100 γκολ στο πρωτάθλημα πριν τη γέννηση του γιου του. Είμαστε σίγουροι ότι θα το καταφέρει. Ο Γιώργος φάνηκε να μην είναι τόσο συγκεντρωμένος σε κάποιες φάσεις, επηρεαζόμενος ίσως από το κοπιαστικό ταξίδι για τοπογραφικά στην ορεινή Αιτωλοακαρνανία. Ο capitano, αν και άρρωστος, έπιασε καλή απόδοση και πλαισίωσε άριστα τον σταθερότατο Μαχμούντ. Φήμες λένε ότι η Χάντερσφιλντ έχει κάνει πρόταση να τον αποκτήσει ελέγχονται προς το παρόν.

Vamos Kardistan, Vamos Campeon!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Γκαμαλέτσος: ένας ζωγράφος που τιμά την Καρδίτσα!

http://karditsamou.blogspot.gr/2013/08/blog-post_14.html

μαθηματα web design είπε...

μετεπαναστατική φίλε μου και μου είχαν ακριβώς συζητάμε αυτό το συγκεκριμένο θέμα, αυτό είναι πάντα προσπαθεί να αποδείξει ότι κάνω λαθος! Πάω να την παρουσιάσει αυτό το συγκεκριμένο blog post και τρίψτε το λίγο!