Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

f.c.Kardistan Vs Masters (2ος γύρος)

"Με το μυαλό στη σούβλα"

Την Μεγάλη Τρίτη η f.c.kardistan αντιμετώπισε τους Masters με τον Τζουάνα να επανέρχεται και να καλύπτει το κενό του Μαχμούντ ο οποίος ταξίδεψε για Αγγλία μεριά. Οι υπόλοιποι 4 γνωστοί, δηλαδή Γιώργος, Mula, Bill και Angelo.
Το μυαλό των παιχτών της f.c.kardistan φαίνεται ότι ήταν στις γιορτές του Πάσχα, αν και η αλήθεια είναι ότι η ομάδα διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος τον τελευταίο μήνα. Παρά το γεγονός ότι υπήρχε διάθεση για προσπάθεια, το τελικό αποτέλεσμα ήταν ήττα με 6-2. Τα γκολ σημείωσαν στο πρώτο ημίχρονο οι Τζουάνας και Bill. Εντυπωσιακός ο αντίπαλος τερματοφύλακας, ο οποίος είχε σύμμαχο και τα δοκάρια. 

Μετά το ματς, ο Bill δήλωσε ότι πάντα ήταν αγκαλίτσας. Με τέτοιες δηλώσεις, πραγματικά συγκινούμαστε από την ρομαντική ψυχή του. Η ομάδα παρά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα παραμένει στην πρώτη θέση, με την διαφορά όμως να έχει μειωθεί.

Στο ματς που ακολουθεί την Τρίτη 14/05 θα φανεί το πόσο έσπασαν τα κοντέρ στο φαγητό και στο ποτό οι παίχτες της f.c.kardistan. Πληροφορίες λένε ότι η ζυγαριά ανέβηκε αισθητά αυτές τις μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: