Παρασκευή 27 Ιουνίου 2008

f.c.Kardistan Vs Ρεβύθια (2nd leg)

“Ο τελευταίος χορός …”

Έψαχνα για τίτλο…έψαχνα…έψαχνα… και δεν έβρισκα κάτι σχετικό με τον αγώνα! Ε, και τότε μου σκάσε! Καλά, ήταν ο τελευταίος αγώνας του Bill (ίσως) και θα ασχοληθώ με τα αγωνιστικά; (που όπως θα διαβάσετε παρακάτω δεν χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής!). Ναι, αυτό το “άξιο παλικάρι”, ο “el capitano”, το ”pit bull”, ο ” σε 40 μέρες φαντάρος” κλπ κλπ, της f.c.Kardistan φόρεσε για τελευταία φορά φέτος τη κίτρινη φανέλα με το νούμερο 7 στη πλάτη (αν και υποσχέθηκε ότι θα έρθει στα play off για να αγωνιστεί) και μας αφήνει για διακοπές! Που; Στη μαμά πατρίδα, Καρδίτσα!
Όλο αυτό μου θυμίζει βιβλίο-ταινία… λέτε να διαβάζει κανένας συγγραφέας το blog και να το υλοποιήσει;

Στον αγωνιστικό τομέα τώρα. Χωρίς πλάκα, δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η ομάδα (Ρεβύθια) κατεβαίνουν σε πρωτάθλημα 5x5.
Θα σε προλάβω, μην σκεφτείς τίποτα, “γιατί θέλουν να αθληθούν τα παιδιά”, θα έλεγε κάποιος, μα πώς να αθληθούν; Αφού δεν έτρεχαν ντιπ! Περπατώντας πήγαιναν! Ο διαιτητής (αραχτός στον ίσκιο με φραπεδιά) έτρεξε περισσότερο από αυτούς. Γιατί τους αρέσει το ποδόσφαιρο και έχουν επηρεαστεί τόσο από το Champions League, Superleague, Euro κλπ ποδοσφαιρικές διοργανώσεις που θέλουν να παίζουν! Ωραία, και γιατί να το κάνουν μαζί μας; Τέλη Ιουνίου 7 το απόγευμα (ο θεός να το κάνει) με 40 βαθμούς έξω; Τι να πεις…
Παίξαμε για να τους διώξουμε! Τελικό σκορ 20-1. Με γενικά καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, αν και ο αντίπαλος δεν βοήθησε καθόλου. Τα γκολ: Angelo(7), Bill(3), Mula(5) και Κώστας (5). Συμμετείχε και ο Γιώργος Μπ. Ως τερματοφύλακας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: