Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2008

f.c.Kardistan Vs Αναγέννηση

“Παρασκευή και 13… ”

Μεγάλο ματς και το σημερινό, και μεγάλη ατυχία επίσης! Με μια ομάδα που δεν την είχαμε κερδίσει ποτέ στις δυο προηγούμενες συναντήσεις μας…(για την ιστορία, μια ήττα και μια ισοπαλία)
Αυτό συνέβη και σήμερα! Και πώς να μη συμβεί! Τέτοια γκαντεμομέρα! Ισοπαλία 2-2 με την ομάδα της Αναγέννησης (όχι Καρδίτσας) και τα δυο γκολ για την f.c.Kardistan σημείωσε ο Mula.
Και πώς να παίξεις μέσα στο καταμεσήμερο; Όταν ο αγωνιστικός χώρος βράζει. Και θυμίζει περισσότερο Σαχάρα παρά γήπεδο 5x5 στο Γουδί.
Ας περάσουμε στα περί του ματς…Ο αντίπαλος ήταν πολύ φοβισμένος, σε όλη την διάρκεια του αγώνα έπαιζε μαζική άμυνα (όλοι πίσω από τη σέντρα) και ήταν δύσκολο να βρεθούν κενοί χώροι ώστε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Τα γκολ που δεχτήκαμε…Παιδικά λάθη στην άμυνα…Που θα πάει, θα στρώσουμε. Κεράκι να ανάψουν οι παίχτες τις Αναγέννησης στον τερματοφύλακα τους, πολύ καλός, αλλά και πολύ τυχερός! Για την f.c.Kardistan έπαιξαν: Κώστας, Ζώης, Mula, Bill, Γιώργος Μπ. (GK)
Ένας ακόμη λόγος για το κακό αποτέλεσμα ήταν και ο αγώνας μπαράζ της αγαπημένης μας Αναγέννησης Καρδίτσας που γίνετε το Σάββατο! Που να συγκεντρωθείς στο παιχνίδι σου όταν η ομάδα των παιδικών σου χρόνων αγωνίζεται για να επιστρέψει στη Β’ Εθνική! Σας παραθέτω φωτογραφία με τον Bill και τον Mula μαζί με τα “μαγικά χαρτάκια” του αυριανού αγώνα.

"ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ,ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΑ ΙΕΡΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: