Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

f.c.Kardistan Vs Παλτά (2ος γύρος)

"Kardistan!"

Απλά, παίξαμε σαν Καρδιστάν! Με επιμονή και υπομονή, κοντρολαρισμένα και έξυπνα! Τρέξαμε πολύ, καλύπτοντας χώρους και βγαίνοντας μπροστά όταν έπρεπε. Τελικό αποτέλεσμα 5-4 υπέρ μας. Τα Παλτά αν και είναι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας έπαιξαν αρκετά καλά και σχετικά δυνατά, δυσκολεύοντας την ομάδα μας!
Εκπληκτική για άλλη μια φορά η τριάδα στο κέντρο με τους τρεις σωματοφύλακες της ομάδας Τζουάνα-Κώστα-Mula, οι οποίοι κάνανε τα πάντα: σκυλίσιο μαρκάρισμα, καλή κυκλοφορία της μπάλας, δημιουργία φάσεων. Ο Angelo σαν σύγχρονος Νταρντανιάν σκόρπισε τρόμο στην αντίπαλη άμυνα πετυχαίνοντας τρία καθοριστικά γκολ, έχοντας μάλιστα πολύ καλά ποσοστά ευστοχίας. Αρνητικό σημείο κάποια νεκρά διαστήματα που επέτρεψαν στον αντίπαλο να ξαναμπεί στην διεκδίκηση του ματς και η ολιγωρία σε κάποιες στημένες φάσεις.
Στα αγωνιστικά το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά και από τις δυο πλευρές. Προηγηθήκαμε 2-0 με δυο γκολ του Angelo ύστερα από κλασικές αντεπιθέσεις της ομάδας μας. Το ημίχρονο έκλεισε με γκολ του Τζουάνα, ο οποίος έπαιξε εκπληκτικά το 1-2 με τον Mula και με αριστερό πλασέ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Το δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκίνησε καλά καθώς δεχτήκαμε δύο τέρματα. Σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Angelo ξαναπήρε τη σκυτάλη στο σκοράρισμα κάνοντας το 4-2 , με ένα εκπληκτικό μονοκόμματο σουτ, έπειτα από άψογη εκτέλεση κόρνερ του Mula. Αλλά ο αντίπαλος δεν παραδόθηκε. Έκανε το 4-3 με ένα τυχερό γκολ, (απόκρουση του τερματοφύλακα σε σουτ, η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι, μετά στη πλάτη του τερματοφύλακα και καταλήγει στα δίχτυα).
Εκεί ο Τζουάνας έβαλε τη δικιά του υπογραφή! Με σουτ "τηλεφώνημα" σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου, τέλειωσε το ματς!...Τα Παλτά το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν ήταν να μειώσουν στο τελικό 5-4 με την εκπνοή του αγώνα!

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Angelo.

Δεν υπάρχουν σχόλια: