Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

f.c.Kardistan Vs Χαβαλένθια

“παιχνίδια ψυχραιμίας…”

Ο αντίπαλος να αμύνεται μαζικά, εντός της περιοχής του και εμείς να μην έχουμε επιθετικό περιοχής…

Εφιαλτικό σενάριο! Έτσι ήταν και η εξέλιξη του αγώνα, εφιαλτική. Όταν βλέπεις να περνάει ο χρόνος και το σκορ να παραμένει ισόπαλο, τότε σκέπτεσαι ότι μπορεί σε καμιά αντεπίθεση να χάσεις κιόλας, και τρελαίνεσαι! Ευτυχώς οι ψύχραιμοι ήταν περισσότεροι και έκαναν το αυτονόητο, έπαιξαν ομαδικά και τα γκολ ήρθαν! 3-1 νίκη για την f.c.Kardistan που προηγήθηκε από νωρίς με γκολ του Τζουάνα (πλασέ στην κλειστή γωνία) και στη συνέχεια δέχτηκε την ισοφάριση από τον αντίπαλο, έπειτα από αδράνεια σε κόρνερ. Εκεί ήταν το κρίσιμο σημείο, όπου η f.c.Kardistan έχασε υπερβολικά πολλές ευκαιρίες για να ξαναμπεί επικεφαλής στο σκορ, κάτι που έγινε αργά… μόλις πέντε λεπτά πριν τη εκπνοή, με γκολ του Κώστα. Σε εκείνο το χρονικό σημείο και με την μπάλα να μην μπαίνει με τίποτα στο πλεχτό, ήρθε ο Κώστας και με φοβερό αριστερό σουτ δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Παρόλο που το σκορ ήταν 2-1, ο αντίπαλος δεν ανοίχτηκε ποτέ και εξακολουθούσε να παίζει μόνο άμυνα. Εκεί ήρθε και το 3-1 με σκόρερ το πρωτοεμφανιζόμενο για φέτος Διονύση, ο οποίος πλάσαρε από αριστερά έξυπνα στην απέναντι γωνία.

Συμπερασματικά, η ομάδα είχε πολύ καλή κυκλοφορία, δημιούργησε άπειρες ευκαιρίες αλλά ήταν άτυχη στην τελική προσπάθεια. Το θετικό είναι ότι η νοοτροπία νικητή είναι εμφανής και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι. Η απόδοση των συμμετεχόντων στον αγώνα ήταν εξαιρετική, λίγο περισσότερη τύχη και ψυχραιμία χρειαζόταν στη τελική προσπάθεια.

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Κώστας.

1 σχόλιο:

kolina είπε...

nai re kardistan,telika eisaste megalo club!!!!!!!!!