Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2009

f.c.Kardistan Vs Κρητικοί

"Show no mercy..."

Με μία αλλαγή μόνο στη σύνθεση της σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα (Bill στη θέση του Angelo), η f.c.kardistan σμπαράλιασε τους κατά τα άλλα πολύ συμπαθείς αντιπάλους από την Κρήτη.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, μιας και η διαφορά δυναμικότητας ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Το ημίχρονο έληξε με την ομάδα μας να προηγείται με 6-0, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο που οι κενοί χώροι μεγαλώσανε, το σκορ πήρε τεράστιες διαστάσεις φτάνοντας τελικά στο εντυπωσιακό 15-1.

Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι χρίστηκε σκόρερ μέχρι και ο τερματοφύλακας Γιώργος σε κανονική ροή του αγώνα, καθώς παράτησε κάποια στιγμή τα γκολπόστ και παίζοντας το 1-2 με τον Mula σκόραρε σε κενό τέρμα.

Αντικέιμενο συζήτησης μετά τον αγώνα, ο "προκλητικός" τρόπος με τον οποίο ο Mula τόνιζε με θέρμη το σκορ στη διάρκεια του παιχνιδιού και το οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει αντιπαράθεση με τα κοπέλια από την Κρήτη. Τελικά, προς απόδειξη του αντιθέτου, κανένα πρόβλημα δεν δημιουργήθηκε χωρίς την παραμικρή αντίδραση.

Τα γκολ για τους Βάσκους της f.c.kardistan πέτυχαν οι Γιώργος(1), Κώστας(1),Τζουάνας(4), Bill(4) και Mula(5).

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Γιώργος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: