Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

f.c.Kardistan Vs Kahlua

“Ασύνδετη…”

Μια ακόμα κακή εμφάνιση για την f.c.kardistan αν και προσπάθησε να πάρει τους βαθμούς της νίκης, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και δέχτηκε την ήττα με τελικό σκορ 3-7.

Η f.c.kardistan κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους έλεγχε το ρυθμό του αγώνα και είχε πολύ περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο για να σκοράρει, εν τούτης το σφύριγμα για την ανάπαυλα τη βρήκε πίσω στο σκορ με 1-2.Με το γκολ να το έχει σημειώσει ο Mula.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίχτες της f.c.kardistan βγήκαν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο για να γυρίσουν το εις βάρος τους σκορ, πιέζοντας τον αντίπαλο. Μετά τις πολλές και συνεχόμενες χαμένες ευκαιρίες, επαληθεύτηκε “ο νόμος του ποδοσφαίρου” που θέλει την ομάδα που χάνει τις ευκαιρίες να δέχεται το γκολ, έτσι και έγινε οι αντίπαλοι διεύρυναν το προβάδισμα σε 1-3 και σχεδόν ταυτόχρονα ήρθε η μείωση του σκορ σε 2-3 από τον Bill. Εκεί κάπου η κούραση έπαιξε καθοριστικό παράγοντα και είχε ως αποτέλεσμα τη δεύτερη φετινή ήττα για την f.c.kardistan με 3-7.Το τρίτο γκολ της f.c.kardistan σημείωσε ο Angelo.

Η f.c.kardistan παραταχθηκε με τους Γιώργο, Κώστα, Bill, Mula, Angelo.

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Mula.


Δεν υπάρχουν σχόλια: