Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

f.c.Kardistan Vs Κέρκης (2ος γύρος)

“Κακιά παρένθεση…”

Έτσι μόνο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το αποτέλεσμα του αγώνα της f.c.kardistan με την ομάδα Κέρκης. Για τον απλούστατο λόγο ότι, παρότι η f.c.kardistan ήλεγχε το ματς καθ’ όλη τη διάρκεια του, εν τούτοις ηττήθηκε με τελικό σκορ 8-9.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, σύνθεση ανάγκης για πολλοστή φορά (έχει γίνει πλέον συνήθεια), μιας και στους λιποτάκτες (Κώστα – Τζουάνα) προστέθηκε και ο Mula, που εν μέσω πλήρους αγωνιστικής δραστηριότητας έφυγε για ταξιδάκι αναψυχής στην Κωνσταντινούπολη και παράτησε την ομάδα στο έλεος του Θεού. Στη θέση του κλήθηκε για πρώτη φορά ο Κωστής, γέννημα θρέμμα Καρδιτσιώτης. Την πεντάδα για την f.c.kardistan συμπλήρωσαν οι πλέον γνωστοί, Γιώργος, Bill, Angelo και Costarello. Στα του αγώνα τώρα, από την αρχή το ματς φάνηκε δύσκολο, μιας και η f.c.kardistan αντιμετώπιζε αμυντικά προβλήματα, γιατί και οι τέσσερις ποδοσφαιριστές δεν διαθέτουν τεράστια αμυντικά προσόντα και δεν διακρίνονται για το ακατάπαυστο τρέξιμο τους, το κενό λοιπόν στην άμυνα κλήθηκε να το καλύψει ο Bill με κάποιον παρτενέρ (;) (που δεν υπήρξε ποτέ) με συνέπεια ο αντίπαλος να βγαίνει πάντα στην αντεπίθεση με αριθμητικό πλεονέκτημα. Έως τα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου, λίγο με την εύνοια της τύχης, λίγο με κάποιες καλές επεμβάσεις του τερματοφύλακα της, η f.c.kardistan ήταν μπροστά στο σκορ, έως το 6-5. Εκεί η κούραση από τον τρελό ρυθμό του αγώνα έκοψε κυριολεκτικά την ομάδα στη μέση, και είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω στο σκορ με 8-6. Με περίπου επτά λεπτά να απομένουν μείωσε το σκορ, αλλά στη συνέχεια δέχτηκε ένα ακόμα τέρμα. Τελικά το μόνο που κατάφερε η f.c.kardistan ήταν να μειώσει εκ νέου σε 8-9 αν και στην τελευταία φάση του αγώνα είχε την ευκαιρία με σουτ του Κωστή να πάρει τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας (κάτι που δεν θα ήταν άσχημο μιας και θα διατηρούσε την ομάδα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας) αλλά η μπάλα δεν μας έκανε το χατίρι και σταμάτησε στο δοκάρι! Απ’ ότι φαίνεται η πρώτη θέση του ομίλου θα κριθεί στον αγώνα με την ομάδα του 199. Για την ιστορία και για τους λάτρεις των στατιστικών τα γκολ σημείωσαν Bill(1), Angelo (2)και Costarello (5).
Στα παραλειπόμενα του αγώνα, η
f.c.kardistan αγωνίστηκε με τις πράσινες εμφανίσεις, που δεν αποδείχτηκαν και ιδιαίτερα γούρικες. Αξίζει να σημειωθεί η ένταση που δημιουργήθηκε με τον διαιτητή του αγώνα, γιατί δεν διέκοψε το ματς τη στιγμή που στον αγωνιστικό χώρο εισήλθε μια μπάλα από το διπλανό γήπεδο, με αποτέλεσμα να αποσπάσει την προσοχή παίκτη της f.c.kardistan και η ομάδα να δεχτεί γκολ σε ένα κρίσιμο χρονικά σημείο.
Τέλος, δεδομένες θα πρέπει να θεωρούνται από τώρα για την επόμενη αναμέτρηση οι απουσίες του Bill που θα είναι στη μαμά πατρίδα, και του Angelo που βαδίζει στα χνάρια του Mula (ταξιδάκι αναψυχής στη Βουλγαρία εν μέσω αγωνιστικής δραστηριότητας…)


Mvp
μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε οBill.

Δεν υπάρχουν σχόλια: