Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

f.c.Kardistan Vs Gas Train (2ος γύρος)

"Επιστροφή στις νίκες..."

Τελευταίο ματς για το 2009 και η f.c.kardistan κλήθηκε να αντιμετωπίσει τους Gas Train για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Με τους Τζουάνα και Κώστα να επιστρέφουν μετά από αρκετό καιρό και να πλαισιώνουν την αμυντική γραμμή της ομάδας, η f.c.kardistan κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τη διατηρούσε στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Ο Γιώργος έπαιξε κάτω από τα γκολπόστ. ο Mula μπροστά από τους αμυντικούς και ο Costarello στην κορυφή της επίθεσης.
Σε όλη την διάρκεια του αγώνα, η f.c.kardistan διατηρούσε προβάδισμα ασφαλείας τουλάχιστον 2 τερμάτων και έδειξε από την αρχή ότι δεν είναι διατεθειμένη να πετάξει τους βαθμούς της νίκης. Στο πρώτο ημίχρονο, προηγηθήκαμε με 3-1 με μπροστάρη τον Costarello ο οποίος πέτυχε 2 γκολ και έδωσε και ασίστ στον Τζουάνα. Στην επανάληψη, αν και παρουσιάσαμε κάποια αμυντικά κενά, δεν κινδυνεύσαμε στην πραγματικότητα ούτε στο ελάχιστο. Κάποια από τα τέρματα που σημειώσαμε ήταν εντυπωσιακά,όπως το τακουνάκι του Τζουάνα και η φοβερή ενέργεια του Mula που, αφού έστειλε αδιάβαστο τον αμυντικό δύο φορές, κεραυνοβόλησε τον τερματοφύλακα στην κλειστή γωνία. Τελικο σκορ 8 -4 υπέρ της f.c.kardistan, με τα γκολ να σημειώνουν οι Costarello (3), Mula (3) και Τζουάνας (2).
Στα παραλειπόμενα, η νέα σωματοδομή του Κώστα, ο οποίος φαίνεται ότι ακολούθησε πρόγραμμα ενδυνάμωσης όσο καιρό απουσίαζε από την ομάδα, και εμφανίστηκε τσιμεντωμένος. Λίγο έλειψε να τιναχθεί το ματς στον αέρα λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου όταν οι αντίπαλοι στο πρώτο φάουλ που κάναμε αρχίσανε τις "ψευτομαγκιές" , παρά το γεγονός ότι μας ταράξανε στις κλωτσιές σε όλο τον αγώνα.

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Mula.

Δεν υπάρχουν σχόλια: