Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

f.c.Kardistan Vs Κουβάδες (2ος γύρος)

"Εκεί που γαμιούνται οι αράχνες..."

Στο πρώτο ματς μετά τις πασχαλινές εορτές, η f.c.kardistan αντιμετώπισε για δεύτερη συνεχόμενη φορά τους Κουβάδες, τους οποίους ξανανίκησε και εδραιώθηκε στην προνομιούχο τετράδα της βαθμολογίας.
Στους συνήθεις απόντες λόγω τραυματισμού Bill και Costarello, προστέθηκε και ο Angelo που είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις. Έτσι, η ομάδα παρατάχθηκε με την ίδια ακριβώς σύνθεση που είχε και στον προηγούμενο αγώνα, δηλαδή τους Γιώργο (gk), Κώστα, Τζουάνα, Mula και Victor.Ο καθιερωμένος έλεγχος της ζυγαριάς δεν έδειξε μεγάλες ατασθαλίες, που σημαίνει ότι οι περισσότεροι παίχτες τίμησαν τον παραδοσιακό οβελία χωρίς να κάνουν υπερβολές. Βέβαια, ο τρίτος κοιλιακός σε κάποιους ήταν ακοντρολάριστος, αλλά αυτό ισχύει ανέκαθεν και όχι μόνο μετά από γιορτές.
Κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης είχαμε και επίδειξη βραζιλιάνικης τεχνικής από τους Κώστα, Τζουάνα και Mula οι οποίοι κρατούσαν την μπάλα στον αέρα πότε με κεφαλιές και πότε με τακουνάκια.
Αν κάνουμε σύνοψη στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, μπορούμε να πούμε ότι η νίκη ήρθε σχετικά εύκολα παρά το γεγονός ότι τα τρεξίματα μας δεν ήταν καλά με αποτέλεσμα να χρειαστούμε πολλές φορές τις σωτήριες επεμβάσεις του Γιώργου. Ειδικά σε μια φάση όπου έκανε διπλή απόκρουση σε διαδοχικά πλασέ αντιπάλων, θύμισε τον Ιραϊθόθ, τον φύλακα άγγελο της μεγάλης Αθλέτικ Μπιλμπάο. Το πρώτο ημίχρονο έληξε με 4-1 υπέρ της ομάδας μας, με τονΤζουάνα να είναι μπροστάρης στο επιθετικό κομμάτι και τον Γιώργο να κάνει την μεγάλη διπλή απόκρουση. Στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι η κούραση, κάτι η έλλειψη καθαρού μυαλού, δεν επέτρεψε στην ομάδα μας να πάρει νίκη με μεγαλύτερο σκορ, Άξιο αναφοράς το εκπληκτικό γκολ του Mula, ο οποίος με φοβερό δεξί σουτ από πολύ πλάγια θέση έστειλε την μπάλα εκεί που γαμιούνται οι αράχνες, δηλαδή στο απόλυτο γάμα της αντίπαλης εστίας. Τελικό αποτέλεσμα 7-4 νίκη για την f.c.kardistan.

Τα γκολ σημειώσανε οι Victor(1), Mula(2), Κώστας(1) και Τζουάνας(3).

Mvp
μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Γιώργος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: