Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

f.c.Kardistan Vs 199 (2ος γύρος)

"Τρένο χωρίς σταματημό..."

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της πέτυχε στο χθεσινό αγώνα η f.c.kardistan, παραμένοντας με άνεση στη δεύτερη θέση του ομίλου πίσω από τους Dent United. Αντίπαλος αυτή τη φορά οι τιμημένοι πυροσβέστες του "199", τους οποίους καταφέραμε να κερδίσουμε για δεύτερη φορά σε ισάριθμους αγώνες του εαρινού πρωταθλήματος.
Η ομάδα μας παρατάχθηκε με μία μόνο αλλαγή σε σχέση με το προηγούμενο ματς, καθώς τη θέση του Τζουάνα κάλυψε με επιτυχία ο Καρδιτσιώτης Goldie που ντεμπουτάρισε κι αυτός με τα χρώματα της f.c.kardistan. Οι υπόλοιποι παίχτες ήταν ο Γιώργος (gk), Κώστας στην άμυνα (μαζί με τον Goldie), Mula και Angelo στην επίθεση.
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας αλλά και αρκετές χαμένες ευκαιρίες, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να ξεφύγουμε στο σκορ. Επίσης, δεχθήκαμε 2 αστεία γκολ κι έτσι λίγο πριν την ανάπαυλα το σκορ παρέμενε ισόπαλο 2-2. Κάπου εκεί μίλησε η κλάση του Mula, ο οποίος με τεχνικό πλασέ από πολύ πλάγια θέση έδωσε ισχνό προβάδισμα στην f.c.kardistan με 3-2.
Μετά το πεντάλεπτο ξεκούρασης, μπήκαμε με σκοπό να καθαρίσουμε το ματς κάτι το οποίο κάναμε με συνοπτικές διαδικασίες. Τα ηνία στον εκτελεστικό ρόλο ανέλαβε ο Angelo που απέδειξε άλλη μια φορά ότι η τέχνη του σκοραρίσματος δεν ξεχνιέται ποτέ. Τελικό σκορ 9-3, με τους Angelo και Mula να πετυχαίνουν από 4 γκολ και τον Κώστα να βάζει το κερασάκι στην τούρτα με το τελευταίο γκολ της ομάδας.

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Goldie (φοβερός στα αμυντικά καθήκοντα, αλλά και υστερήσας στην τελική προσπάθεια για γκολ).

Να σημειωθεί ότι μετά τη λήξη του ματς οι Γιώργος και Mula (και σε μικρό βαθμό και ο Angelo) παίξανε κι άλλο ματς για να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση (λέμε τώρα...ας όψεται η γκρίνια-παρακαλετό του άρχοντα ρέφερι Πάνου Μπαλάφα...).

Δεν υπάρχουν σχόλια: