Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

f.c.Kardistan Vs Ηράκ

"Με το μαλακό ρε παιδιά..."

Στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του εαρινού πρωταθλήματος, η f.c.kardistan κλήθηκε να αντιμετωπίσει μια πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα αποτελούμενη από νεαρούς παίχτες κάτω των 20 ετών.
Ήδη πριν τον αγώνα, τα μηνύματα ήταν πολύ ευοίωνα, καθώς οριστικοποιήθηκε η σύνθεση της ομάδας νωρίς με τους Γιώργο κάτω από τα γκολπόστ, Τζουάνα και Κώστα στα μετόπισθεν, μπροστά τους τον Mula και στην κορυφή της επίθεσης τον εμφανώς αδυνατισμένο Angelo (είναι πασιφανές ότι η μέλλουσα σύζυγος επιβάλλει αυστηρή δίαιτα για να του κάνει το γαμπριάτικο κοστούμι). Επίσης, μέσω των έγκαιρων ενεργειών του φροντιστή, η ομάδα κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο με τις μαύρες εμφανίσεις και τα άσπρα σορτς.Το ξεκίνημα της αναμέτρησης δεν ήταν καθόλου καλό, καθώς μπήκαμε πολύ χαλαρά με αποτέλεσμα να βρεθούμε πίσω στο σκορ με 1-3. Γρήγορα όμως, φέραμε το ματς στα μέτρα μας και πριν κλείσει το ημίχρονο προηγηθήκαμε με 5-3. Στο δεύτερο ημίχρονο, παίζοντας απλώς έξυπνα καταφέραμε και ανοίξαμε τη διαφορά, κι αν δεν ακούγαμε τις χαμηλόφωνες παραινέσεις του ρέφερι να κατεβάσουμε ταχύτητα, ίσως το σκορ να είχε εκτοξευθεί ακόμα περισσότερο. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι και πριν την έναρξη του παιχνιδιού, ο ρέφερι μας παρακάλεσε να κρατήσουμε το σκορ σε λογικά επίπεδα για να μην απογοητευτούν οι πρωτοεμφανιζόμενοι νεαροί αντίπαλοι.Τελικό σκορ 15-6.
Τα γκολ σημειώσανε οι Angelo(7), Mula(3), Κώστας(2) και Τζουάνας(3).
Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, η αστάθεια του Γιώργου να μπλοκάρει την μπάλα σε αρκετές περιπτώσεις και η τρίπλα αλά Mula στο τρίτο του γκολ που έστειλε τον αντίπαλο για περίπατο σε αντίθετη κατεύθυνση.

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Κώστας.

Να ευχηθούμε τις θερμότερες ευχές μας στους εορτάζοντες Γιώργο και Τζουάνα που σήμερα έχουν την ονομαστική τους εορτή. Αναμένεται τραπέζι την προσεχή Κυριακή με ελεγχόμενη κατανάλωση αλκοόλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: