Σάββατο, 22 Μαΐου 2010

f.c.Kardistan Vs Leo (2ος γύρος)

"Κατά-λάθος..."

Για ακόμα μια φορά η f.c.kardistan κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον ίδιο αντίπαλο μέσα σε μια εβδομάδα, κάτι που υποδηλώνει την κακή οργάνωση του πρωταθλήματος όσον αφορά την κατάρτιση του προγράμματος των αγώνων. Από την άλλη αυτό έχει και τα θετικά του μιας και μπορείς να επαναφέρεις πολύ εύκολα στη μνήμη σου, το τι είχε συμβεί στην προηγούμενη αναμέτρηση.Το παιχνίδι βαθμολογικά δεν είχε σχεδόν καμία σημασία για την f.c.kardistan, γιατί έχει διασφαλίσει τη δεύτερη θέση του ομίλου, που της δίνει πλεονέκτημα για τα play-off τα οποία θα ξεκινήσουν σύντομα. Με λίγα λόγια θέμα γοήτρου το παιχνίδι και ανταπόδοσης της ήττας του πρώτου αγώνα. Κάτι που δεν έγινε μια και η f.c.kardistan στραβοπάτησε και το αποτέλεσμα με τους Leo ήταν ισόπαλο με σκορ 2-2.
Προτού αρχίσει το παιχνίδι τα προβλήματα για το πώς θα μεταβούν οι παίχτες της f.c.kardistan στο γήπεδο ήταν αρκετά, αλλά με τη βοήθεια ακόμη και αγνών φιλάθλων της ομάδας, που βρέθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο γουδή για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, αυτά ξεπεράστηκαν. Η σύνθεση της f.c.kardistan ήταν εμφανώς αλλαγμένη και εμφανώς καρδιτσιώτικη, μιας και αποτελείτο από τους Γιώργο, Κώστα, Mula, Angelo και Costarello ο οποίος επανήλθε στους αγωνιστικούς χώρους με τα χρώματα της f.c.kardistan μετά από πολύμηνη αποχή.

Το παιχνίδι ξεκίνησε εκπληκτικά για την f.c.kardistan με καταλυτική υπεροχή σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου, ο αντίπαλος έδειχνε να φοβάται την ήττα όσο τίποτε άλλο και το μόνο που έκανε ήταν να αμύνεται με πέντε παίχτες κάτω από τη σέντρα (κυριολεκτικά). Όσο το ματς εξελισσόταν και δεν υπήρχε σκορ, αυτό εγκλώβιζε τους παίχτες της f.c.kardistan, κάτι που επιβεβαιώθηκε, καθώς από μια φαση που δεν θα συνέτρεχε λογικά κάποιος κίνδυνος, ύστερα από μια λανθασμένη έξοδο του Γιώργου η f.c.kardistan βρέθηκε πίσω στο σκορ. Στη συνέχεια ο χρόνος που υπολειπόταν μέχρι το πέρας του ημιχρόνου πέρασε με την f.c.kardistan να αναλώνεται σε κυκλοφορία της μπάλας και απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά χωρίς αυτός να καρποφορήσει.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και αφού συζητήθηκε από τους παίκτες της f.c.kardistan το πως θα διασπαστεί η αντίπαλη άμυνα η f.c.kardistan ισοφάρισε το παιχνίδι, με σουτ κεραυνό του Angelo και λανθασμένη επέμβαση του αντίπαλου τερματοφύλακα που κατέληξε μαζί με τη μπάλα στα δίχτυα. Μετά από πέντε λεπτά, ήρθε η ψυχρολουσία για δεύτερη φορά για την f.c.kardistan καθώς σε μια αδύναμη κεφαλιά από το ύψος της περιοχής ο Γιώργος έκανε το δεύτερο προσωπικό λάθος και η f.c.kardistan δέχτηκε το γκολ. Αλλά και σε αυτή τη περίπτωση η ομάδα συμπεριφέρθηκε με σοβαρότητα, πίεσε τον αντίπαλο και τελικά ισοφάρισε σε 2-2, πάλι με τον Angelo, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Στα τελευταία δέκα λεπτά που απέμεναν για τη λήξη του αγώνα, από τύχη δεν σημειώθηκε κάποιο γκολ και από τις δυο ομάδες, μιας και οι επιθέσεις σταματούσαν είτε στο δοκάρι, είτε στον τερματοφύλακα.

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Angelo.

Δεν υπάρχουν σχόλια: