Σάββατο 15 Μαΐου 2010

f.c.Kardistan Vs Leo

"Ποτέ ξανά φωτογραφίες πριν από αγώνα..."

Από το βράδυ της Τετάρτης, η οδηγία ήταν σαφής: όλοι οι παίχτες έπρεπε να έρθουν με το πλήρες σετ της ομάδας για την επίσημη φωτογράφηση. Με full-extra σύνθεση και τον Bill να κάνει δειλά δειλά την επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους μετά τον τραυματισμό του, η f.c.kardistan κατέβηκε να αγωνιστεί με τους Γιώργο(GK), Κώστα, Τζουάνα, Mula, Bill και Angelo.
Λίγο πριν την έναρξη του ματς, το τρίποδο στήθηκε, οι παίχτες στηθήκανε μπροστά στο φακό σαν μοντέλα και...επακολούθησε αυτό που είναι κανόνας: η κατάρα της φωτογραφίας. Έχει αποδειχθεί πολλάκις ότι όταν μια ομάδα βγάζει την καθιερωμένη φωτογραφία πριν το ματς, τότε συνήθως φεύγει ηττημένη.Από νωρίς φάνηκε ότι ο αγώνας θα ήταν πολύ δύσκολος και για τις δύο ομάδες, κάτι που θα οδηγούσε σε χαμηλό σκορ. Οι Λεό είχανε πολύ καλά στοιχεία σαν ομάδα, σαφή αγωνιστικό προσανατολισμό και παίζοντας παιχνίδι υπομονής μας εγκλωβίσανε. Αφού προηγηθήκανε στο σκορ, γυρίσανε την ομάδα πίσω και στήσανε τοίχο μπροστά από το τέρμα, με αποτέλεσμα να έχουμε πολύ καλή κυκλοφορία αλλά να μην μπορούμε να τελειώσουμε τις φάσεις εύκολα. Ο Angelo με αριστερή οβίδα έφερε το ματς στα ίσα και θα μπορούσε λίγο πριν την ανάπαυλα να βάλει την f.c.kardistan μπροστά στο σκορ αν ευστοχούσε σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ. Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα δεν άλλαξε παρά μόνο όταν δεχτήκαμε γκολ από κακό υπολογισμό του Γιώργου και αναγκαστήκαμε να ρισκάρουμε. Πιέζαμε, πιέζαμε, κάναμε πάνω από 10 καλά σουτ, αλλά πότε ο τερματοφύλακας, πότε οι κόντρες σε αμυνομένους και πότε ο διαιτητής που έπνιξε σαν άλλος Δαλούκας καταφανέστατο πέναλτυ στον Τζουάνα, δεν μας επέτρεψαν να ισοφαρίσουμε. Μοιραία, λίγο πριν το τέλος δεχθήκαμε σε αντεπίθεση και το 3-1 και αποχωρήσαμε με ήττα στις αποσκευές. Παρόλα αυτά, η δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια που δίνει το πλεονέκτημα στα play-off, ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ.
Να σημειωθεί ότι ο Mula ως capitano αγωνίστηκε με καταλανικό περιβραχιόνιο στον αγώνα, αλλά είπαμε...όταν βγάζεις φωτογραφίες πριν από αγώνα δεν έχεις τύχη.

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Angelo.

Δεν υπάρχουν σχόλια: